jel se ti mos povezat kablom na onaj pc suite ja ne mogu ni kablom ni bt-om ?
Izvorno postao igor.sb jel se ti mos povezat kablom na onaj pc suite ja ne mogu ni kablom ni bt-om ? običnim mini usb kablom ne mogu, ali original kablom i bt-om mogu..s tim da mi bt ne radi kod software updatera...
Carpe diem!
Izvorno postao Elena_Os običnim mini usb kablom ne mogu, ali original kablom i bt-om mogu..s tim da mi bt ne radi kod software updatera... moja greska mislio sam da se ne mogu povezati obicnim ali mogu, kad turim usb nisam isao na ''nokija nacin'' sad radi sve 5, kabal je od v3 btw...ne mozes update soft preko bt-a, samo kablom ...i ja se ispricavam ako sam bio malo drzak u onom gore postu
Izvorno postao igor.sb moja greska mislio sam da se ne mogu povezati obicnim ali mogu, kad turim usb nisam isao na ''nokija nacin'' sad radi sve 5, kabal je od v3 btw...ne mozes update soft preko bt-a, samo kablom ...i ja se ispricavam ako sam bio malo drzak u onom gore postu Ma sve ok.. vidiš u profilu da imam motorolu v360 koja koristi isto mini usb kabel samo eto kod mene, na N6300, ne radi..
Pravila foruma
Bookmarks