meni se identicna stvar dogodila sa 6300 i update softvera je sve rijesio.
meni se identicna stvar dogodila sa 6300 i update softvera je sve rijesio.
Evo, ja sam sinoć trčala po kabel, pljunula 180 kn za njega u nadi da će se sve srediti i ništa...ne mogu uopće updejtat software..ujutro zovem Mobis, tehničku podršku koja me nagovorila da uzmem kabel s kojim ću riješiti svoje probleme i da ih nazovem ako nešto ne bude šljakalo...
Carpe diem!
![]()
lol ti si za mini usb kabal (5pin) koji koriste masu digitalaca, i drugih mobova..kao npr. v3, dala 180kn (samo zato jer pise nokia na njemu) jer te mobis nagovorio, a fino su ti mogli reci ovo gore sto sam ja napisao, al naravno nije im to u interesu...
btw..fino si mogla otici u bilo koju informaticku trgovinu i kupit taj kabal za fakin 20kn
Evo da napišem za one kojima će se možda ista stvar dogoditi..
Za razliku od Vepra, ja sa svojim updateom softwarea (sa v4,71 na 5,50 ) nisam uspjela riješiti problem - teme (original nokijine) su mi i dalje bile oštećene odnosno corrupted..mob sam odnijela lokalnom serviseru koji je stavio novi software..
Ako nemate garanciju za mobitel, ako ne znate ili se ne usudite sami preko Phoenixa ( http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=46318 ), , preporučujem da onda odnesete lokalnom majstoru, u mobisu je skuplje ( točnije 120kn),a i mob se čeka dosta dugo..
Carpe diem!
Bookmarks