Jel to Knock-out Start paket?
Vremensko razdoblje do kada korisnik mora aktivirati karticu (ostvariti prvi poziv) je od 23. 01. do 29.02.2008., ukoliko želi dobiti bonus
Početan iznos na Tele2 SIM kartici je 10 kn, a dodatan bonus (top-up) iznosi 300 kn raspodijeljen na sljedeći način:
12 mjeseci dobiva se po 25 kn. (12 x 25 = 300 kn).
da bi se korisniku nadoplatilo daljnjih 25 kn, potrebno je obnoviti račun s 50 kn vrijednosti bona između svake Tele2 nadoplate
Jel to Knock-out Start paket?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa možda to i nije tako loše. Ja sam svojevremeno(u neka davna vremena) morao izdvojiti 305 kn za Vipme start paket a za Simpu 298 kn, a vidi kamo smo sada stigli.
Ne radi to samo Tele2, i Vip je imao akciju djeljenja brojeva uz Dorina čokojade.
Ovakve akcije rijetko postižu željeni efekt(realno povećanje broja korisnika), ali vrijedi pokušati jer troškovi se i ovako knjiže na marketing.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
@posejdon1
Je li se bas SIM kartica dobije sa novinama ili kupon koji se mora zamjeniti u Tele2 shopu?
Dobijes bon kojeg onda zamjenis za SIM karticu,...
Ništa tu nije očajnički. Sva tri operatera se grčevito bore za što više korisnika, a ovo je jedan od njih, koji je, BTW, prije par godina izveo i VIP dijeleći na ulici VIPme pakete.
«Street promocija»
promocija obuhvaća dijeljenje Tele2 «bla bla» start paketa u 4 grada: Zagreb, Rijeka, Split i Osijek u shopping centrima, na ulicama i trgovima te u caffe-ima
ja sam taj start paket uzeo krajem 1 mjeseca, i odmah uplatio 50 kn, i sad prije koji dan opet,.. no jos nista od tih 25 kn mjesecno!!! Zna netko po kojem principu se nadoplacuje tih 25 kn,...
Zadnji uredio magic_ri : 17-02-2008 u 16:53
e ja sam takvu neku karticu dobio na trgu. tj. cura je pa mi je dala jer ona nezna kaj će s tim. jel na njoj isto vrijedi to da dobivam tih 25 svaki mjesec? ima onih 10kn gore al necu koristit ako nebudem dobivao po 25 svaki mjesec.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Bookmarks