...treba napravit kloniranje diska - disk to disk...ako imaš Hirens boot CD, prebacivanje možeš obavit bez problema...
Dali je moguce Windowse XP prenijet sa jednog harda na drugi da mi sve ostane kako je, mislim svi programi instalirani???
Imam hard od 160 GB, sad sam dobio novi od 350, sada bih htjeo prebacit ove iste windowse na taj novi da mi programi ostanu instalirani i nista netaknuto, sve potpuno isto.
Kako to napraviti???
...treba napravit kloniranje diska - disk to disk...ako imaš Hirens boot CD, prebacivanje možeš obavit bez problema...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Možeš napraviti i image sa Acronis TrueImage-om ili Norton Ghostom
Zato sto s Acronisom takoder moras napraviti bootable rescue media,iliti za to potreban bootabilni cd...
eh...dali to želiš napravit između dva diska u istom kompu?! ili sa jednog kompa na drugi?!
sa imageom napravis kak su decki rekli vec...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Ovako:
Imam jedan disk u kompu na kojem su windowsi i ostali podaci (muzika, filmovi...)
Ja bih htjeo prebacit windowse na novi hard, a da kasnije kad prebacim formatiram ovaj stari hard i on bi iso u drugi komp.
Ja sam napravio image na Northon Ghostom, sve je bilo u redu, no kada ga raspakiram na novom haardu nece mi bootat windowse.
samo mi javi no bootable devices ili tako nesto neznam sada...
Kako da napravim taj bootable rescue media??? Ako mislis na bootabilni northon ghost to imam vec, ja bootam s njega i raspakiram image....
Radis gresku u koracima,jer to mora radit. Skini si acronis true image,napravi si image i bootabilni cd. S tim bootabilnim CD-om ces podignut sistem,te kasnije umlatit dvd ili sta vec imas gdje ti se image nalazi i napravit restore (ili kako se vec zove) Radio sam to vec par puta,tako da ti savjetujem Acronis. Jedino sto mi je predstavljalo problem je to sto mi je image bio toliko velik da ga nisam imao gdje pohranit,al ti ga mozes i na disku ostavit...
XP zna raditi probleme ako su oba diska istovremeno bila ukopčana, da on u registriju zapamti slova, pa kod booota kad dođe do određenog dijela ne vidi particiju kao C: već kao recimo F:
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks