možda je stvar u samom CD-u. Probaj ga pročitat na nekom drugom kompu pa vidi...
imam neki problem, kad stavim cd sa muzikom u cd writer sve radi, pojavi se onaj mali prozorcic da izaberem s kojim program da otvorim cd ... ali kad stavim prazan cd neradi, promijenio sam negjde 7 cdova ali nista, ja ocu da stavim neke slike ono pise da stavim blank cd...
jel tko zna sta mu je
It's nice to be important, but it's more important to be nice
možda je stvar u samom CD-u. Probaj ga pročitat na nekom drugom kompu pa vidi...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
možda si ga krenuo pržit pa si prekinuo pa ti je tak shebao cd...
***promijenio sam negjde 7 cdova ali nista***
...pa rekao je da je već probao mjenjat...možda ti je problem u pržilici...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da uzemo sam jedan od cdova koje sam probo na mojem kompjuteru i odnio kod susjeda i snimoi cd bez problema... znaci moja przilica je problem...
a sta bi bio problem, jel se to da popravit ili da kupujem novu przilicu
probaj firmware od pržilice reinstalirat.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
101% da ti przilica ne prihvaca sve cd-e. pogotovo one blank(iliti bez printabilne folije) zna se dogadat. kupi druge cd-e pa probaj
ostalo mi je negdje 8 praznih cdova od paketa (10 komada) na ona dva sam snimio neke muzike prije jedno 2 mjeseca, otad nisam koristio przilicu ...
Probaj nabavit CD neke druge, provjerene marke (Traxdata, Sony, Verbatim, ...). Cesto przilice ne podrzavaju snimanje na svakakve CD-ove.
Ako ni ovo ne pomogne, izvadi uredjaj i probaj ga kod prijatelja, mozda si zeznio nesto u sistemu windowsa.
pa jesi li probao koristit neru za slike kak si koristio za muziku?Poslao: " Player 4 ever "
ostalo mi je negdje 8 praznih cdova od paketa (10 komada) na ona dva sam snimio neke muzike prije jedno 2 mjeseca, otad nisam koristio przilicu ...
..riskiraj 20$ i kupi novu pržilicu..![]()
tomo pa kad bi imao 20$ nebi nas ni pitao![]()
![]()
Bookmarks