Osobno bi izabrao Civic Type R i tjunirao ga nego BMW,više mi se sviđaju tjunuirani nego serijski auti
M naravno
Accordica
Type R
Jel to kodni naziv nekakvih bombi?
da nebi ovo bilo offtopik ,nek se zna da velika vecina svečenstva vozi BMW 5icu , i sad ej rapsprava dal ce mjenjat az M5.
pa odna si se krivo izrazio , jer mozes ti kupit i bmwa pa ga sredit . fora je bas u toem da su m i typR vanseriski oblici marki.
ludnica...
pa imam i ja jednog. Uostalom navozio sam se ja svega i svačega od autiju - od BMW-a, mečki, jaguara do daewoo tico-a...Poslao: smogovac
daj zbilja sad briješ....i ja imam švabu,pa sam bar objektivan...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...ma Tico je zakon...jednom sam se u njemu vozio 158 km/h,a kazaljka je gravirana do 160...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Je zakon je! Na 100 imaš filing da juriš 300!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja nisam sve te wb vozio,al sam se naravno vozio naj mi je bio ovaj novi rang rover...mrak...imao nekih 250ks..strašno...jeep je nasuprot njemu čista smijurija..
ja sam vozio corsu 1,0 12v i imas filng koda vozis corsu 1,0 12 v
...ma nije...čak smo prošli merđu...a čovjek se čudio,nije mogao vjerovat...Poslao: IggXy
I jel se auto raspao?![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
teško če te netko nadmašiti
ja sam vidio da su u autima satovi gravirani do neke cifre, a nikad da je kazaljka. to je izgleda neki opaki ticoPoslao: Eminem
...ma Tico je zakon...jednom sam se u njemu vozio 158 km/h,a kazaljka je gravirana do 160...
![]()
dobar grah daleko se čuje
Chervolet (Daewoo) Tico G T i V 6
da da lud do jaja
čukem da mu se vrata otvaraju prema gore
kaj kad se prevrne na bok ili ?![]()
dobar grah daleko se čuje
lol!
auto ej jeba*ki, samo se vi ismijavajte.
čujem da neki modeli imaju i petu brzinu.
looolcina
![]()
![]()
to ti je ko sljepo crjeco , znas da ej tu negdje al ti ne koristi uopce
mislim fali je bolji typeR ili M5,fakat su ista klasa auta pa se mogu usporedit, za M5 kupis 4 typeR-a
puko
Bookmarks