dali postoji kakva skripta ili sta vec, da mi javi kada mi status odredjenom kontaktu bude busy,away ili cak offline...? hitno
dali postoji kakva skripta ili sta vec, da mi javi kada mi status odredjenom kontaktu bude busy,away ili cak offline...? hitno
pa to imaš na samom msn-u ,kakve skripte ? ako je busy ili away ima ikona kraj nicka u obliku sata ,a ako je offline onda je nick te osobe sive boje
pa mislim da sve navedeno može preko msn plusa znači da ti javi stanja pojedinog kontakta.... A ako ništa drugo stavi si taj određeni kontakt na desktop
pa ćeš vidjet njegovo stanje.....
CARpeDiem*
imam msn plus, ali nisam te tocno shvatio
znaci tajming mi je vazan zbog necega, tj kad ode off ili je busy ili away, ja zelim da mi se pojavi nekakav pop up ili zvuk...kuzite?
Pa šta odmah ne govorišto što tražiš ima Trillian Pro ili Basic verzija ako je netko on ili off samo zvoni
ma nebi sad novi messenger...
uglavnom evo ovako finalno sta trazim
neki program (za msn) ili skriptu ili sta vec imakoja ce mi javiti kada odredjeni kontakt promjeni svoj status, ne zelim nekakve nove messegnere...
![]()
Ovako: izaberi taj kontakt i klikni desnom tipkom miša, odi na msn plus features/events notification/new notification i tam si izaberi kaj očeš (hvala bogu imaš pun q ponuđenih opcija)![]()
CARpeDiem*
Bookmarks