spremanje vkp:
otvori notepad, i past-aj kod koji nadjes na netu i spremi kao xyz.vkp
napomena1: ukljuci u windowsima prikazivanje poznatih extenzija: tools->folder options->view-> i makni kvacicu sa "hide extension for known file types"
napomena2: pazi da ti notepad ne doda extenziju txt na kraju, pa da ne dobijes xyz.vkp.txt
A2uploader+patchevi:
sa a2uploaderom mozes ubacivati samo jednostavne patcheve i one koji nisu izvan main-a, odnosno, moj savjet je da koristis FAR(manager)+CXC Patcher(plugin)
eflpack:
ne mozes koristiti elfpack od drugog moba(barem sto se tice loader-a, library-a i libraryDLL.dll), dyn_const se moze koristiti od bilo kojeg mobitela u istoj platformi.
no, znajuci da C903 nije bas popularan mob medju developerima, odnosno nitko ne porta patcheve za njega, iskreno mislim da ne postoji elf pack za njega.
napomena za patchanje: mob ti treba imati brown certifikat da bi ga mogla permanentno patchati, a to se placa, al ne znam kolko ima smisla posto nema puno patcheva za njega.
postoji jos jedna opcija, a to je jjpatcher, za vise informacija pogledaj ovdje: http://forums.se-nse.net/topic/37153...ntime-patcher/
Bookmarks