Zar ne trebaju INI fileovi biti na kartici?
Nakon full i nakon jos jednog reflasha main-a...
Uglavnom su i elfovi i iniji na memoriji telefona...
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Zar ne trebaju INI fileovi biti na kartici?
Meni su isto svi (iniji+ elfovi..) na memoriji telefona. Onda stvarno ne znam kaj bi moglo biti- zašto ti ne rade normalno.
ravilov, mislim da je svejedno (meni radi samo kad je sve u memoriji telefona)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
i meni je sve u memoriji telefona osim elfova koje sam stavio na karticu da se pokrenu kod paljenja moba
Zadnji uredio MASVA : 07-07-2008 u 21:11
Mi6 Black
Ne znam ni ja, ali sumnjivi mi je IFMD... Kad mi je on pokrenut kamera nema sanse da radi.
milanche- možda glupo pitanje, ali koji je to IFMD?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
to je onaj elf za pokazivanje stanja memorije na desktopu
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
EVo ga
![]()
Jedno pitanje... jel elf radi na w200 ?
SE lover !
jbt kriva tema
Ubacio sam SleepMode1.28 elfu Zbin a sve ostalo sto sam dobio zipano stavio sam u ini. Ini fajl sam preimenovao u sleepmode. Pokrenem sleepmode i zakljucam tipkovnicu ali samo bude crno bijelo. otkljucam tipkovnicu na sekundu se pojavi slika koju sam stavio u pozadini u sleepmodu i resetira se uređaj.
Sliku sam stavio u /card/other/
na mobu imam najnoviji elf library. A DYN_CONST.BIN fajl sam negdje nasao na internetu. Sve sam lijepo smjestio al se resetira.
Možda je negdje greška u iniju.
To je moj ini, ako ga netko moze popravit i ispravit pogreške. Ako nije u
potpunosti podešen neka ga netko podesi onako 'osrednje' postavke
BTW riječ je o k810 R8BA
EDIT:
http://www.4shared.com/file/54903848...sleepmode.html
Hvala!
Zadnji uredio Gluove : 13-07-2008 u 10:20
W595 waiting for se tools
Trebaš ugasit sleep mode clock u meniju mobitela (ne znam kak to piše na Hrvatskom- nemam sad mobitel, ali mislim da je sat u odmoru zaslona). Znači, to samo isključiš- možda će ti radit tako.
Ja nisam stavio taj sa slikom- samo onaj obični.
I, da- link ti ne radi.
A, ako ti neće radit- skini nečiji ini za k810 r8ba024 sa se- nsea.
jel tko koristi call logger? ja se s tim zezam vec par dana, sve moguce sam pokusavao ali nakraju se mobitel (w810) uvijek samo resetira. pa ako netko zna kako da osposobim taj elf (i da li to uopce valja?!) bio bi zahvalan da mi objasni
Treba da imas najnoviji dyn cons i najnoviji lib da bi sve bilo ok...
MOb mi se restartira kad zakljucam tipkovnicu i idem ju otkljucat i kad upalim media player u pozadini sa ukljucenim elfom.
Moze li netko prekontrolirat .ini fajl?
http://www.4shared.com/file/54903848...sleepmode.html
W595 waiting for se tools
Danas se odlucim da probam CleanBG i vidim da on ima mogucnost da prikazuje dan u nedelji i logo, i taman odmah izbacim daydis, i u logochangeru iskljucim da mi on menja logo, vec on sad vrsi funkciju za prikazivanje temperature.
I tako ja drzim pokrenute cleanBG, logo changer, bm, cover art, i stavim svoj voljeni IFMD, i ajd reko probam da slikamkad gle cuda radi
![]()
Probam ja jos jedno 10 slika i nece da se restartuje, ajde reko probam posle nekoliko minuta kad ono odlicno radi...
A evo sad nece :S Da li ima neko da mi okaci njegov config folder, i ini od ifmd da probam, jer stvarno ne razumem u cemu je problem sa ifmd...
Ako je samo pokrenut ifmd dolazi do tog restarta pri pamcenju slike.
Evo, sad vidim na se- nse- u neki elfpack mod v4 za k810. I zanima me za šta to služi- vidio sam da su neke ikone promijenjene- ali meni je sve ostalo isto.
Pa, jel može netko objasniti?
taj novi v4 elfpack podrzava ikone za elfove..u Config napravis folder ELF Icons i tu stavis ikone npr. bookmanager_small.png i bookmanager_big.png, i kad udjes u ZBin ili Daemons ta ikona ce ti biti za bookmanager..kuzis.. i jos je dodana podrska za Blib updater, i neki bugovi su ispravljeni
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
Billb updater (to nešto updatea lib?)?
Ma, e znam baš da mi trebaju te ikone (niti nemam neke koje bi pasale), hvala naodgovoru![]()
Sto se tice IFMD resio sam problem sa novom verzijom doticnog elfa
A sto se tice elfpack mod-a ja ga imam i evo sad sam upravo saznao razlog zbog kojeg mi baterija sa 90% padne na 10% tokom veceri i to kad je telefon u mirovanju i kad je zakljucan, mislio sam da je do nekog efla ali ustvari je kriv dorican elfpack mod...
Znači, najbolje staviti normalan elfpack i baterija onda, više- manje, normalno radi?
Pozdravf swima!
Regao sam se jos davno ovdje, al nikad ostao malo duze, no zadnjih par dana sam non-stop tu...
Uglavnom...
Napravio flash prekjucer V630i -> W660i, nakrkao patcheva, drivera, sranja i svega, jedino me ovi elf-ovi muce...
Kolko sam skuzio, ovo ide na W660 db2020 CID52...
E sad...
Ako ide, gdje poceti...!? (mada sam vec skoro cijeli topic procitao)
Konkretno, zanima me sami "pocetak" rada s ovim, samo pls nemojte rec, imas sve u prvom postu, jer ja to bas ne kuzim previse...
Mozda je za vas to OK, al ja sam tek prije 2-3 dana "zagrizao" za ovo, tak da imajte razumijevanja...
georgy, ne znam ni sam :S
Ovih dana cu uraditi flash main i ubaciti samo obicne patcheve, dok ce gfx ici preko gfx patchaPa cu staviti obican elfpack pa da vidim da li je problem u cleanbg elfa ili do elfpack moda.
Sixthy, pogledaj PP![]()
Bookmarks