Čekaj na kojem je to mobu?? w800?
Čekaj na kojem je to mobu?? w800?
Nije, nego W580. Primijeti velicinu slicica.
Sad dosta off-topica, ovdje se prica o Elfpacku.
evo, uspio sam milanche- ali sa drugim logo changerom (onaj lasyek v2 ili kak se vec zove)
a jel mi mozes dat daydis elf (za k810) ili je to samo u paketu sa logo changerom?![]()
i da, milanche- daj malo oslobodi prostora u privatnim porukama![]()
Zadnji uredio georgy : 31-03-2008 u 12:05
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ovo je Walkman player 2.0, a na w810 je 1.0
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
jel postoji taj elfpack za k770?
imam r8ba024 cid52...
htio bi si samo sekunde stavit na satu i htio bi ovaj flash player ako je kako moguce?
(sorry ako sam kakvu glupost reko ili nesto nisam pitao jer se bas i ne kuzim u ovo)
ako staviš sat sa sekundama nećeš ga moć vidjet jer ti noviji mobiteli imaju gore desno onaj obični sat i njega ne možeš maknuti, tak da ak staviš sat sa sekundama nećeš onda ništa vidjet
ljudi treba mi pomoc... uspio sam na K750i cid 36 stavit soft ok k750i cid49 sa ona dva patcha za elf... i sto se toga tice cini mi se da sve radi kako treba. No sada je nastao problem koji god elf da ubacim ne radi... kazem da mislim da je ok, jer kad odem u ZBin imam tamo da odaberem START sto dosad nije moglo... al sad da se vratim na ovo...
znaci koji god elf da ubacim ne radi... da li neko zna u cemu je problem?
###1410989180026
Jesi ubacio oba patcha (lib i onaj drugi)?
Jesi stavio DYN_CONFIG.bin na pravo mjesto?
zna neko di se može skidati zadnji library patch
tocnije treba mi za w810
jel se ovdje nalaze zadnji http://perk11.info/svn/SE/Library/
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
da, tu su ti najnoviji
jesam stavio sam obadva patcha... i stavio sam i DYN_CONFIG.bin gdi mu je mijesto... kazem ti mislim da je ok sto se tice patcha jer mi se pojavi u ZBin folderu START neki elf---
EDIT: ubacivao sam patcheve preko FAR-a i pojavi mi se neki Mismatch neste 1054... nemam pojma... iso sam next i na kraju na pise kao da je patch ubacen!!!
###1410989180026
pa dobro onda sta je, mislim do cega... ja mislim da nije sve ok pri patchanju jer mi se pojavi onaj error!!!
evo sredio sam sad sve napokon... samo mi nece da radi onaj graphicclok... de bluex mi to malo pojasni jer nece nikaako da radi!!!
i je li mi moze neko pojasniti kako se dobije onaj denmark??? je li postoji za to poseban elf ili???
Zadnji uredio tnt_tunja : 03-04-2008 u 22:28
###1410989180026
Ni meni bas ne radi...
Nisam doduse bas pretjerano probavao, prekopirao sam sve sa W810 (gdje mi radi), i ne radi mi.
Moguce zato sto su koordinate u INI fileu predvidjene za rezoluciju 176x220.
Denmark je samo set slicica/brojeva za GraphicClock, ali koliko vidim u paketu nema lokalni graphicclock.ini, pa zato ne radi.
a ja mislio da denmark zahtjeva poseban elf!!!
###1410989180026
Koliko znam, ne zahtjeva, ali buduci da meni ne radi iako sam mu ubacio graphicclock.ini, mozda sam i u krivu...
Moja isprika....taj denmark nema lokalni (ili kako ga već nazvat) graphicclock.ini, zato ne radi...ako nađem ul ću ga...
aj pa javi a je li mozes malo pojasniti kako da napravim onaj GraphicClock... sve sam radio po upustvu!!!
###1410989180026
graphicclock elf stavis u Zbin ili ako hoces da ti se elf pali s mobom u stavis u Daemons na memory stick,graphicclock.ini u tpa/user/other/ini,znaci u drugo/ini u memoriju telefona.e sad otvoris taj ini file i pogledas path-kako ti pise u pathu tako napravis folder i u njega ubacis ono ob.sei,01.sei......... ili tak nekak se zove i pokrenes elf.i btw u ini fileu mozes izmjeniti path pa si stavis one .sei fileove u folder koji zelis.ja sam si tak napravil i radi mii na se-nse sam vidio da za graphicclock elf moras imati zadnju verziju elf-library patcha
eto,nadam se da sam pomogao
Zadnji uredio geco : 05-04-2008 u 11:27
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
aha tako znaci ide... mislim da imam zadnju verziju... neam pojma DomagojX mi je nesto izkombinovao sa neka 3 patcha... jbg vidim u svakog po 2 patcha on je meni dao3 i sve radi besprijekorno... a idem sad to probati!
###1410989180026
pa i trebas dva patcha:"ElfPack_v10.vkp" i "w800_bd001.lib.vkp" zadnju verziju za graphic clock
a ovaj treci patch mislim da je to "Elves@File_manager_Library_W800_R1BD001.vkp" taj patch ti sluzi samo da ti datoteke(elfove) koje imas u ZBin-u stavi u File manager u mapu Library ili Biblioteka umjesto mape "Web pages"
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
ma uredu je sve... sada... objasnio mii je bluex.-.. bravo majstore!!!
###1410989180026
@aaallleeennn
trebao bi mi tvoj elf clockbattmod a da prikazuje samo bateriju a ne datum sat i signal
Bookmarks