ma dobar je link...odozgo sam ga nedje kopirao...mora da je do image-a...
###1410989180026
Zadnji uredio ravilov : 31-01-2009 u 15:15 Razlog: koristi gumb EDIT!
@nerminp,
Koristi gumb EDIT umjesto spammanja sa vise uzastopnih postova.
Osim toga, sve je vec objasnjeno u ovoj temi, samo pregledaj.
aaa imas i jedno malo jednostavnije upustvo u ovoj temi negdje na 5 ili 6 stranici!!!
###1410989180026
ee pozz
nisam nasao temu sa elfovima,a posto je ovo vezano skoro za njih potrazit cu ovdje pomoc
e ovako nastimao sam na svoj w800i r1bd001 main ( prije bio r1bc002) da omogucim .elf programcice,i sve sam namjestio kako treba,ali vecina elfova mi radi,ali bookmanager i BcfgEdit_main mi nerade ispravno,tj. bookmanager mi neradi ispravno,a BcfgEdit_main uopce neradi koju god verziju metnuo...i da jos nesh neradi mi niti daemons mapa,tj. elfovi mi se nepokrecu kada restartam mobitel...
sve sam metnuo kako treba,provjerio sam,patcheve sam dobre metnuo cim mi rade neki elfovi,ali sto mi vrijede kada mi 2 glavna elfa nece radit,potreba pomoc!
![]()
Ne znam kako si to trazio a da nisi uspio pronaci ovu temu, pogotovo jer se link na nju nalazi u superthread temi koja je sticky, dakle na vrhu.
Ona tema je iskljucivo i jedino za zahtjeve, pa ubuduce pripazi, da ne bi bilo brisanja postova.
Sto se tice tvog problema, izgleda mi kao da trebas staviti noviji elfpack, dakle elf patch, elf lib i dyn_const.
Medjutim Daemons folder bi trebao raditi i sa najstarijim elfpackom... Bit ce da si ga postavio na krivo mjesto ili nesto slicno. Kod mene na W810 je /card/MSSEMC/Media files/Other/ZBin/Daemons/.
aha,ispricavam se,nisam vidio...
je,na istoj putanji lezi i meni daemon,tako da neznam zast nefunkcionira,a sto se tice elfpacka,probao sam sa najstariji,novijim i maloprije najnovijim koji sam mogao naci,nesto drugo steka,cak sam i fs i custom files prilagodio mainu,probao sam i bez ostalih patcheva za svoj main,tj. samo sam elfpack metnuo...nesto je tu drugo u igri,ali problem je sto neznam sto...
imam problem kad uđem u bflash upali mi se mobitel i pojavi se eror setDirectory<setdir<setmod<doscsript<run<getthello <iousb::gerblock<time exceed>>>>>>>
preko far magera radim u mene je w610i
Zadnji uredio frane17 : 01-08-2009 u 18:50
Provjeri skriptu.
radim to stalno skidam nove s jdflashera u pulg in(kako se vec kaze)al nece ima li ko odgovarajucu skriptu
Skini JDFlasher s ove stranice.
http://se-lifestyle.com/filebase.php...her_AnyCID_Far
prijatelju opet isti eror kliknem bflash i vrti se nesto pocene pisat run load i upali se mob i pojavi se taj error
Da možda nemaš CID53 mob i pokušavaš CID52 način?
imam CID53 1000000% i vidim sam kad ucitava..
hy
Našao sam na netu soundslide,pa bih tražio pomoč kod ubcivanja u mob w580i
U folderu Soundslide nalaze se 2 foldera card i phone.
U card je other - slide (u slide su dva zvuka open i close)
- Zbin ( u Zbinu je deamons a u njemu soundslide.elf)
U phone je other - pa ini,u njemu je Soundslide(configuration setting)
Dali mi neko može dat putanju da to ubacim preko XS++
m45573r - RI
@sale.porec,
Drugi put pazi kud postas. U naslovu one teme jasno i glasno stoji "K750/W800".
EDIT: sad vidim da se radi o elfovima, pa sam prebacio u prikladniju temu.
ljudi...jedno pitanje...dali moram stavljati i r1bd001 fs kada stavim main isti....ili mogu ostavit onakav kakav je bio(r1bc002)..tnx
MAIN i FS moraju biti iste verzije, vec je davno vise puta napisano.
Nekad radi i kad nisu, ali to su iznimke i svaka ima razlog.
je li moze neko samo reci gdje idu one slike i desktop.cfg za desktop elf??
i ukoliko neko moze dat patch da se izbrise datum i vrijeme dolje iznad softkey-ova???
k750i r1ca021
###1410989180026
Datum i vrijeme koliko znam mozes obrisati sa DayDis ili DayOfWeekE, mislim da ne treba patch za to.
No da i treba, ovo je kriva tema za to.
DayDis ne uspijevam konfigurirati,a DayOfWeekE nisam nigdje uspio pronaci!!!
A radje bih to rijesio preko patcha,jer mi nekak telefon sporije radi kad je puno elfova pokrenuto!!!
###1410989180026
Onda je ovo kriva tema za to, kao sto vec rekoh...
Bookmarks