tako kažu ljudi na se-nse, najbolje se može potvrditi da se igraš ovim
;[LOCATION]:
0x07; On the first operator line
;[LOCATION]: 0x06; On the second operator line
;[LOCATION]: 0x00; On the third operator line if the second is used, too
;[LOCATION]: 0x09; Within a big message box
;[LOCATION]: 0x0D; At the right bottom (place of date) (default)
;[LOCATION]: 0x0B; small-screen phones: left bottom
;[LOCATION]: 0x0C; One line above the right bottom (only on large-screen phones - default place of small clock)
;[LOCATION]: 0x0F; At the left bottom of large-screen phones
;[LOCATION]: 0x0E; One line above the left bottom (only on large-screen phones)
probaj moje
odi tamo na se-nse i skini si najnoviji gps ili me stavi u msn listu pa ti objasnim sve u tren oka i pošaljem ti sve
skinuo sam onaj od 21.30
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
a moze netko objasniti kaj sve treba skinuti za w800 i kaj u koji folder staviti?
hvala
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Citaj temu od pocetka i sve ce ti biti jasno. Takodjer pogledaj i temu o elfpacku na se-nse forumu.
Nema smisla sve ponavljati svakih par stranica teme jer se ljudima ne da citati od pocetka.
pa koristim elfpack od 12 mjeseca,pital sam samo za sleep mode zato jer mi mob zasteka dok ga upalim,i da postelal sam ini file
To nije sad vu trendu"
skinio sam logo changer, i sad mi umjesto T mobile pise nesto drugo, sad kako aj to mogu promijenit da mi psie sta zelim, stavio sam samo elf u mob, nije bio nikakav ini fajl s njim, jel mi treba ini ili..?
W595 waiting for se tools
treba ti ini,i onda u njemu izmijenis sta da ti prikazuje u prvom a sta u drugom redu,a mozes i oba iskljuciti
To nije sad vu trendu"
ako je LC_SE_K810i_by_jasiek_v2 onda ti reba neki (bilokoji) hex editor u kojem otvoris elf (u asciu) i tamo ces vidjet lc by jasiek i smajlic i taj tekst promijeni u sta hoce (ali ne smije bit vise znakova od onoliko koliko je bilo na pocetku)
ako ti je to komplicirano (ili daj meni da ti ja napravim) ili koristi logochanger v070 koji se normalno editira u iniju pomocu notepada ili slicnog
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
e moze netko uploadat SEIConvertor? mislim da bi dosta ljudi koristio a svi linkovi koji su stavljeni na SE-NSE ne rade,pa ako netko ima molim da uploada ili se javi na PM
To nije sad vu trendu"
http://forums.se-nse.net/index.php?s...dpost&p=259205
Konvertira slike u SEI format, taj format koristi GraphicClock.
evo naso sam neki SEIConvertor na nekoj ceskoj stranici, ali meni se samo upali i odma ugasi- vjerujem da to ne bi trebalo tako
a vidio sam da ljudi komentiraju da treba neke argumente dodat, a nemam pojma kako- pa ako neko ima pojma, neka proba
click
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Vjerojatno je namijenjen za koristenje iz naredbenog retka (trenutno ne mogu isprobati da potvrdim).
Nisu sve aplikacije zamisljene za klikanje.![]()
a mozda samo povuces na program sliku u bmp ili jpg formatu i konvertira ti u sei format.ja sam tak napravil i napravil je fajl koji se isto tak zove ali ga ne mozes otvoriti kao sliku isto kak ne mozes ni sliku u sei formatu pa je valjda to to,ali nazalost ne mogu sad probati na mobu
EDIT:kad dovuces sliku na SEIConvertor pritisnes run(ak te pita) i pricekas malo i onda ti napravi npr slika.jpg,ali makar pise taj .jpg slika je u SEI formatu
budem sutra ili prekosutra probal napraviti neki sat pa uploadam ak bude to na kaj ličilo
Zadnji uredio geco : 16-04-2008 u 20:36
To nije sad vu trendu"
Bookmarks