hey ljudi evo w660 r8 library update...radi sve bez bugova...yes... i novi dyn_const.bin fajl
uzivajte http://forums.se-nse.net/index.php?s...c=20430&st=200
evo, sad sam stavio screenshooter v1.2 i opet se gasi
znam, ravilov, ali vrijedilo je pokusati
kad vec imam to sve za k810 r8ba024
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
hey ljudi evo w660 r8 library update...radi sve bez bugova...yes... i novi dyn_const.bin fajl
uzivajte http://forums.se-nse.net/index.php?s...c=20430&st=200
Zadnji uredio aaallleeennn : 26-03-2008 u 01:00
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
radiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, elfpack za k810 r8ba024
sad sam stavio screenshooter v1.2 i radi savrseno
evo, tu je i onaj patch i dyn_const
na se-nseu pise da rade i: (ja ih jos nisam probo- za neke ni ne znam za sta su)book manager, daydis, phoneinfo, screenshooter, sudoku and logo changer
![]()
![]()
![]()
pa jel moze neko rec za sta sluze book manager, daydis (jelk to ono za dane u tjednu?), phoneinfo, battery menu, heap monitor?
![]()
i jel mogu gdje nac s kojom se tipkom aktivira elf (ono, sa operator tipkom opalim screenshot i to)![]()
Zadnji uredio georgy : 27-03-2008 u 13:02
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Za BM imas vec objasnjeno par stranica prije (tocnije, od ovog posta nadalje).
DayDis je valjda to za dan u tjednu.
PhoneInfo ne znam.
naso sam za bm
phone info ne mogu nac
heap monitor pokazuje slobodnu memoriju iznad baterije
EDIT:
Evo radi mi screenshoter, dakle ovo radi!
Jel mi moze netko rec kako da ove elfove i sve ovo umjesto u ostalo dodam u novi tab, naravno mob je k810 R8BA024
Vidio sam po se-nse patch za w610 al ne i k810
i jel mi mozete rec dali kako mogu ugasit te elfove umjesto da restartiram mobitel?!
Zadnji uredio Gluove : 27-03-2008 u 14:13
To mozes samo za mobitele za koje postoj taj patch.
Ako nema za K810, onda nema. Strpi se, mozda bude.
Mnogi ELF-ovi se gase na kratko stisnut power gumb. Ako ne tako, probaj sa BM-om (ako je doticni ELF kompatibilan sa BM-om). Ako ne radi ni tako, onda ne mozes nikako nego da restartas mobitel (samo pazi da ti doticni ELF nije u Daemons).
evo, meni radi samo screenshooter i bm (iako mi je malo cudan bm)
a ne rade mi logo changer (izmjenim u ini-ju ono sta hocu da mi pise, ali se nista ne promijeni) i day of week (upalim ga, ali se nista ne pokaze niti promijeni)
imam k810 r8ba024
Meni opet LogoChanger i "nesto" sto mi dolje cijelom sirinom poluprozirno napise dan u tjednu, mislim da nije DayOfWeek ali ne znam sto je, no to "nesto" kao da nestane kad prvi put stisnem activity tipku. BM mi ne radi.Screenshooter jos nisam isprobao (ionako mislim da imam neki prastari...).
evo ga, onaj folder ide u ini
a mozes si i dodat funkciju u menu.ml da ti restarta mob
edit:
evo, naso sam na lasyku jos elfova za k810 r8ba024
tamo tip tvrdi da svi rade, evo i link na stranicu
a tu su elfovi(c/p sa lasyka):
i evo link na elfove, tu je i ono dyn const i libCode:Logo Changer (K810 version, although normal LC works) Battery Menu Book Manager 2.5 ClockBattMod v4.2 ElfLoad (ignore, its used by another Elf) ElfManager v0.45 EventLogger File Manager (total FS access with this one.... press key 1 for help) KeyCode KeyLogger 3.0 (new 3.2 has been released) NoBattAndSignal PhoneInfo v067 PlayFile (ignore, its used by other Elf) Screen Shooter v1.2 (although Book Manager says 1.1 but who cares, it works the way Screen Shooter's ment to work ;)) SUDOKU (fully working, hold back to exit.... No white screening) systeminfo v.0.1 systemtemp
edit: radi mi samo sudoku i screenshooter
Zadnji uredio georgy : 27-03-2008 u 17:54
phone info - sam naziv govori..pokazuje info o stanju baterije, vrijeme, temperaturu baterije, dan, datum i heap memory
EDIT:
w660 library update
http://perk11.info/svn/SE/Library/w660_R8BB001.lib.vkp
Zadnji uredio ravilov : 29-03-2008 u 05:55
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
phone info... ti sve govori o telefonu... mada ruzno izgleda!!!
###1410989180026
neznam kak vama al taj elf je po meni cista glupost,bzvz mi to izgleda :S
For the hoven lands...
DomagojX predobro izgleda na ovim novijim mobitelima sa ovim tvojim fontom
jedva čekam da se rješim w810 i uzmem neki k800 ili tako neki
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
meni je moj mob prejeben, još je i izvana plavo-sive boje, ja na svom mobu koristim elf logo changer i sound slide, znači kad slidam mob onda zavibrira ili se pojavi zvuk, što se po želji stavlja, inače jebheno
i sam sam si napravio gfx u db2020 image toolu i stavio u mob i sve je u skladu
Zadnji uredio ravilov : 30-03-2008 u 21:17
domagoy ae uploaday font ak ti niye problem
For the hoven lands...
Eto, naletih na nekoga ovdje aktivnog....Nova sam i slabo se snalazim....
Trebam pomoć i savjet.....
Naime, zanima me jel se može vratiti obrisani sadržaj temporary internet files....i gdje bih trebala to pitati....
puno hvala unaprijed....
evo georgy je postavio, hvala jer ja nisam mogao
georgy, aj ovde da ti odg.Ja sam samo pokrenuo logo changer(pre toga sam stavio sta da bude umesto logoa operatera) i sve radi ok.
Evo i SS:
Zanemarite ovaj "ponovljeni" datum, nisam bio kuci pa nisam ni ispitivao i prilagodjavao ovaj DayDis elf![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Zadnji uredio aaallleeennn : 30-03-2008 u 01:40
imagevenue.com
imageshack.us
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Bookmarks