pa ne znam gdje da ubacim filove je li u other folder ili, ubacim u other ali nemoze da ih pokrene ne vidi ih
zaboravio sam reci da je meni w810 i kada sam ubacio ove patchove nee da se upali mob pa moram backup ubaciti
pa nemoj 2 puta ubacivat isti patch...
samo stavi te fileove i nastavi...
jel ima novosti za elfove na w610i r8ba024???
...reper u duši...
MOJ BLOG
pa ne znam gdje da ubacim filove je li u other folder ili, ubacim u other ali nemoze da ih pokrene ne vidi ih
zaboravio sam reci da je meni w810 i kada sam ubacio ove patchove nee da se upali mob pa moram backup ubaciti
a joj...prvo ga patchaj kak treba a onda ćemo dalje...jer ako nema patch nema ništa...
imaš tutorial kako patchati...sve je super objašnjeno,sa setoolom...
kad ubaciš backup onda se patchevi brišu automatski...
zato moraš patchat kako treba pa će ti se mob upalit...
...reper u duši...
MOJ BLOG
jesi li skinuo pravi patch???
###1410989180026
uspio sam, sada radi, eg sada me zanima ima li gdj eovako neka tema sa mnogo ovih elfova pa da razgledam i skidam sta mi treba
Da, ovdje.
AFAIK nema nista bolje.
GraphicClock_v0.2008_03_05
Našao sam ovaj zanimljiv elf..pa da vam lijepo složim...
DkBlue
Ovo ide u:
/tpa/user/other/GraphicClock/Eddmund LCD/DkBlue
Ovo u :
/tpa/user/other/ini
Ovo u Zbin (ili bilo gdje drugdje..Daemons..)
DkBlue_S
Ovo ide u:
/tpa/user/other/GraphicClock/Eddmund LCD/DkBlue_S
Ovo u :
/tpa/user/other/ini
White
Ovo ide u:
/tpa/user/other/GraphicClock/Eddmund LCD/White
Ovo u :
/tpa/user/other/ini
EDIT: isprika svima...u graphicclock.ini treba maknut komentar ovisno o satu koji koristite...(npr. [PATH]: /tpa/user/other/GraphicClock/Eddmund LCD/White ako koristite white)
Ovak to kod mene sad izgleda...
![]()
Zadnji uredio ravilov : 12-03-2008 u 15:11
za što služi bookmanager elf???
isto kao book manager patch (kao task manager na kompu,skoro)
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
jel netko možda saznao jel se pojavio elf patch za w610i r8ba024?
...reper u duši...
MOJ BLOG
Link je vec prije stavljen (http://perk11.info/svn/SE/Library/), pa mozes provjeriti i sam.
Kad/ako se pojavi, pojavit ce se tamo.
Zadnji uredio ravilov : 12-03-2008 u 23:27
Jel kuži tko ovaj bookmanager, kaj on radi, i neke linkove za skinut sve što je potrebnoi, hvala..
evo nakon podosta proucavanja i cackanja po se-nse-u napokon sam i ja natjerao taj bookmanager da proradi. evo u ovoj arhivi je sve sta treba: http://rapidshare.com/files/99168557..._v2.5.rar.html
uglavnom, prvo treba patchirati novi library i onda pobacat ove ostale fajlove u mobitel i to je to...uglavnom sve je u readme-u. pozdrav
a jer ima i za w800??
mislim da radi ta verzija i na w800, negdje na nse-u se i o tome raspravljalo, u ovom topicu imas sve, http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=20238, negdje od 100te strane naprijed je link za bookman za w800. ali mislim da je jedina razlika bila u pathu za ini, pa procackaj malo po tom bookman.ini-u
pa normalno da radi na w800.samo treba napravit update za libpack
je li moze neko samo pojasniti da li se moze kako izvesti gfx u kombinaciji sa ovim???
i je li mi moze neko reci da li je patch koji se skida na iprotebe.cz za cid49 il moze i na cid36 jer ja imam mob cid36 i trebalo bi mi to!!! ako neko ima da mi da!!!
Zadnji uredio tnt_tunja : 13-03-2008 u 21:40
###1410989180026
Zasto ne bi moglo? Otvori patch i pogledaj sto pise unutra.
Ne znam sto je taj "total graphics replacement", ali meni to zvuci kao sysgfx.Code:;comment these lines when "total graphics replacement" is installed
Iako, na W810 imam i elf i sysgfx, i rade oba, nisam nista morao mijenjati...
e sad nish ne razumiojem aj skonto sam da moze gfx... ali ono u vezi cid 36 /49???
###1410989180026
može li mi netko objasniti kako se koristi bookmanager?
Pokrenes ga, i onda stisnes tipku Activity (po defaultu, moze se promijeniti u INI fileu). Tamo dobijes 2 taba, popis procesa i popis elfova (meni ne radi bas ovaj drugi). Takodjer, u INI file-u definiras shortcute, tj. sto hoces da ti svaka tipka (0-9) napravi, i to za svaki tab pojedinacno. Po defaultu su na tabu Elfs shortcuti do nekih elfova, a na popisu procesa shortcuti do nekih funkcija mobitela. I jedno i drugo lako promijenis.
...reper u duši...
MOJ BLOG
da,to je sysgfxNe znam sto je taj "total graphics replacement"
Bookmarks