Imaš tu http://sek750i.pl/ registriraj se i potraži!
Imaš tu http://sek750i.pl/ registriraj se i potraži!
može link tog menia
![]()
Download ovog menija
mnogo hvala
nece mi niko odgovoriti na pitanje!!! Jel mogu ja to staviti na W610i????
ne možeš.
ja ne znam kaj da radim, nikak da dobijem ono vrijeme lijevo kraj baterije, stavio sam patch i sve i ne radi.
jedino mi radi ono Heap memory, a ne kužim zaš mi ostalo ne radi???
pričam o w800
@DomagojX,
Nema koristi od spamanja. Kad/ako netko bude znao odgovor, odgovorit ce ti.
aha, problem je bio tema, kad sam satvio drugu onda se vidi sat, al zaš kad stavim taj sat s secundama vide se 12:34: a ne vide se secunde, zašto???
pozzdrav svima... da li bi mi mogao neko napisati cijelo upustvo kako se ovo radi... koliko sam god puta ovo radio islo je... ali sada jednostavno nece!!!
neznam u cemmuu je prob
###1410989180026
moze li netko postati flash light elf?
ZubøCяew
sta se nikome ne da napisati upustvo???
###1410989180026
pa na se-nse sve piše, prejednostavno je
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
bio sam i ja tamo al meni nikak da radi ovaj sat sa sekundama, poludjet ću, neš radi neš ne radi i tak, radi par satova al ne rade kak spada, il su preveliki il ne rade tak da....
Patcheve imaš valjda jer ja nemam za w800AS WITH ALL MODS BACK UP YOUR GDFS FIRST!!!!
HOW TO INSTALL ELF PACK ON W800
1.CREATING FOLDERS
for the w800 you need to go in to the phones memory and create a in the other folder create a folder called "ZBin" (without the quotes)
Then inside the ZBin folder create a folder called "Config" and another folder called "Daemons"
Now place the file called "DYN_CONST.bin" in the config folder in you phones memory.
Then place any .elf files in the ZBin folder.
NOW creat a folder in your memory card inside the other folder (go to the MMSEMC then in to the media files folder and then in to the other folder) in the other folder you need to create a folder called "ZBin" and in that folder you need to creat a folder called Daemons. in this folder place the .elf files that you would like to start up when the phone starts.
PATCHING
Apply the patches attached to this post to you phone.![]()
trebas ubacit domagoj u ostalo/config/ fajl DYN_CONST.bin
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
znam da treba ali nije mi jasni ovo kaj je na slici, ove točkice i to, sad sam ponovo napravio full flash i sad radi, ali ovaj screeshoter neće radit da ga jebeš, pokrenem ga i kad stisnem music button neće slikat, ne znam zaš, a na drugom mobitelu mi oće, a sve je isto, jedino kaj na ovom ne radi kamera ali to nema veze
pa zasto nisi jednostavno prebacio te fajlove preko myphonexplorera,zasto si uopce koristio xs++?
te fajlove sam prebacio preko fara
Zadnji uredio imaticx : 17-02-2008 u 15:09
pa zasto kad sve moras stavit u other?
pa da, tpa/user/other, to je isto ko da sam stavio s myphonexplorerom u other, ili???
e hvala vam za upustvo... sad radi!!!
###1410989180026
Jel nekom ko ima w810i radi Logo Changer ?
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
Bookmarks