Ovako ljudi, uspio sam napraviti što piše na forums.se-nse.ne, ali je tamo sve nelogično napisano, pa sam ja odlučio pomoći svima koje to zanima (a vidio sam dosta ljudi) Skinuo sam sve što je potrebno i zapakirao u jedan rar i uploadao na rapidshare tako da vama bude što jednostavnije...prvo to skinite, unutra imate main R1BD001 koji vam je za početak potreban...nakon što njega stavite na mobitel , onda iz foldera Ostalo iskopirajte u memoriju uređaja, pogađate, u ostalo. Nakon toga stavite na mob dva patcha (nalaze se također u raru) i nakon toga upalite mobitel..kad se mob upali morate pokrenuti 3 fajle u Zbin-u, i pojavit će vam se sat ispod baterije (koja je sad nešto manja) i možete početi s vašim pokušajem dolaska na vrijeme
![]()
evo i linka ovdje pa uživajte
Elfpack
Evo i prilicno detaljan tekst o ELF-ovima na srpskohrvatskom (thanks to milanche91)
NOVO: Elfpack za A2!

. Nakon toga stavite na mob dva patcha (nalaze se također u raru) i nakon toga upalite mobitel..kad se mob upali morate pokrenuti 3 fajle u Zbin-u, i pojavit će vam se sat ispod baterije (koja je sad nešto manja) i možete početi s vašim pokušajem dolaska na vrijeme
Odgovori uz citat
Bookmarks