Nek mi se javi netko ako ima za W800 R1BC002, da je sat ko na K610
Ovako ljudi, uspio sam napraviti što piše na forums.se-nse.ne, ali je tamo sve nelogično napisano, pa sam ja odlučio pomoći svima koje to zanima (a vidio sam dosta ljudi) Skinuo sam sve što je potrebno i zapakirao u jedan rar i uploadao na rapidshare tako da vama bude što jednostavnije...prvo to skinite, unutra imate main R1BD001 koji vam je za početak potreban...nakon što njega stavite na mobitel , onda iz foldera Ostalo iskopirajte u memoriju uređaja, pogađate, u ostalo. Nakon toga stavite na mob dva patcha (nalaze se također u raru) i nakon toga upalite mobitel..kad se mob upali morate pokrenuti 3 fajle u Zbin-u, i pojavit će vam se sat ispod baterije (koja je sad nešto manja) i možete početi s vašim pokušajem dolaska na vrijeme
![]()
evo i linka ovdje pa uživajte
Elfpack
Evo i prilicno detaljan tekst o ELF-ovima na srpskohrvatskom (thanks to milanche91)
NOVO: Elfpack za A2!
Zadnji uredio ravilov : 19-05-2010 u 17:29 Razlog: dodan link za Elfpack na A2
Nek mi se javi netko ako ima za W800 R1BC002, da je sat ko na K610
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Kakve to veze ima s temom?? btw. to je flash wallpapers , a w800 ne podržava (r1bcoo2 ne podrža i još mnogi drugi) samo jedan bugoviti..
A sto bi jurili taj elfpack kad postoje patchevi da prebacis sat ispod baterije?
Da li postoje jos neka poboljsanja, ili jedino to pomjeranje sata?
cekajte... zar se nemoze napraviti da sat bude kao i kod blizzarda lijevo od baterije... a ne ispod...
BTW de uploadaj sliku kako to izgleda kod tebe ispod baterije.
za sada samo ima za W800i - R1dboo1
Zadnji uredio tnt_tunja : 21-01-2008 u 11:09
###1410989180026
Ima li tko sliku da vidim kak to izgleda?
ovako to meni izgleda, to je ispod sata, ja sam na R1BD001, a za ovo ko blizzardu, to neznam, to čekamo njega da dođi da nam oda tajnu
uroszg jel znaš kak to napravit?= Citat =:
Originally Posted by bluex16 = View Post =
Ovako ljudi, uspio sam napraviti što piše na forums.se-nse.ne, ali je tamo sve nelogično napisano, pa sam ja odlučio pomoći svima koje to zanima (a vidio sam dosta ljudi) Skinuo sam sve što je potrebno i zapakirao u jedan rar i uploadao na rapidshare tako da vama bude što jednostavnije...prvo to skinite, unutra imate main R1BD001 koji vam je za početak potreban...nakon što njega stavite na mobitel , onda iz foldera Ostalo iskopirajte u memoriju uređaja, pogađate, u ostalo . Nakon toga stavite na mob dva patcha (nalaze se također u raru) i nakon toga upalite mobitel..kad se mob upali morate pokrenuti 3 fajle u Zbin-u, i pojavit će vam se sat ispod baterije (koja je sad nešto manja) i možete početi s vašim pokušajem dolaska na vrijeme
evo i linka ovdje pa uživajte
Elfpack
bolji je onaj sat koji je lijevo pokraj baterije a ne ispod nje
Zadnji uredio bluex16 : 21-01-2008 u 13:12
Hm..kak se nevidi, ja ju vidim, a evo Linka
bas prejadno izgleda onak vidi se trecina baterije :S .. i moras bit registriran tamo da bi vidio sliku
For the hoven lands...
nisam ja jos vidio... ali ono sto sam kod blizzarda vidio mi super izgleda..
isto kao na k800i i na novijim tel
###1410989180026
morao sam se zrtvovat i tazit patcheve portane na r1bd001 i nisam nasao samo 1
moj screen:
![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
evo kako to kod mene izgleda
saljem odmah i elf jer pretpostavljam da cete me traziti :-)
http://rapidshare.com/files/85415200...k_1.11_14B.elf
@blizzard
ovaj elf "days of week" sto imas, jel ti cetvrtak pise sa č ili ne prepoznaje nasa slova?
OT: jel se mogu ovdje (i kako) uploadat slike i fileovi ili se moram sluzit alternativom kao imgspace.org i rapidshare?!
meni se cini da ne prepoznaje "č"...neke mi je greske pokazivao....
nemos ode uploadat,stavis na imageshack.us i zalijepis kao [IMG][/IMG] kod
evo kak kod mene izgleda
stavio sam si ovaj sa sekundama da znam kad ce točno zvonit![]()
btw: neznam zašto se meni nece oni odabrani elf-ovi sami pokrenut kad i mob ?
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
elfove koje hoces da ti se pokrenu s mobom stavi u folder drugo\ZBin\Daemons\ na memorijsku karticu
znači položaj sata određuju ove .elf fajle? ima još ko kavih elfova, recimo dolki jel možeš uploadat svoj , blizzard također?
K:\MSSEMC\Media files\other\ZBin\Deamons
ma sve je to tak napravljeno 2 elfa su tamo screen shoter i ideal clock, al ih uvjek sam moram upalit
hmm... cudno, meni su na tom mjestu i pale mi se najnormalnije sa paljenjem mobitela
E da ljudi, meni podosta patcheva neradi na R1BD001, dal netko zna jel postoji elf za R1BC002, to bi onda fakat bio dobar posao..
kakav je ovo izgled kalendara??? kako to ??? je li i to sve preko tog elfa?
###1410989180026
to su ti takve ikone
samo ubaciš sve ikone i menu.ml i dobiš tako
ma nije...to je gfx
Bookmarks