Gdje ih ima najjeftinije za nabavit u Zagrebu i okolici?
Gdje ih ima najjeftinije za nabavit u Zagrebu i okolici?
ja čuo u kingu. A imaš i u chipoteci
Po kolko su i Kingu?
u princu kupis 50 kom po 1,80kn
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja čuo da u zagrebu ima jako jeftino na crno
pa nije bas 'jako' jeftino..... tak po kunu i 80...... meni je to jos preskupo....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja sam čuo da ima po 50 lipa
ima i po 1.14
di
nemam pojima danas sam listao cjenike komponenti pa sam onak usput vidio.
ma kinfa ne isplati ti se ic u zg po cd-e osim ak ti je usput. ja ti odem u mikro tim u ivanicu i kupim za 1.80 80min cd-e i ja sam zadovoljan.
jel kinf mozda znas di su u ivanicu najeftiniji dvd-r mediji, ne znam moratcu skoknut do mikro tima? a zg?
imaš ovak po 10 komada dvd-r po 70-80kn ne znam točno, u zg
ma mislio sam u ivanicu?
u zg sam ak se ne varam u fidji vidio dvd-r po 4kn
zapamti.......nema dobro a jeftino!Poslao: flOorKilla
pa nije bas 'jako' jeftino..... tak po kunu i 80...... meni je to jos preskupo....
rijetko, ama bas rijetko je nest jeftino a dobro
točno al ak je 1,80 kn preskupo onda očito bi neki besplatni cd
da budu zadovoljni.....
brijem da su DVD-R bili u techno maxu u king krosu na aciji manje od 10 kn.
hrco čuo sam baš jučer da u mikro timu ima po 75 lp za nabavit
ja bih mogao sutra skoknut. bash mi treba. na zalihama sam. a moram probat i dvd przilicu
Uh, bas se pitam kakve su kvalitete ti DVD i CD mediji po tim cijenama??? Da nisu ko i ovi moji "srebrni" CD-i koji su nakon dvije godine poceli gubit dio srebrenog nanosa s gornje strane, u odlicnim uvjetima cuvanja, i sada snimanje nanovo.
Cini mi se da nekad ima razloga zasto je nesto jeftino stvari.
ak ti treba pohranit neke vazne podatke onda su ti VERBATIMOVI mediji najbolji a ako ti treba za igrice... onda su i oni za kunu dobri
I onda za godinu dvije oces tu igru/program/slike koji ti se tad nisu cinili vazni i gle cuda cd od kunu i nesto nema pola reflektivnog sloja, a bio u kutiji, nediran i na normalnom mjestu. Ostajem ja na kvaliteti za koju kunu vise, pa ne snimam svaki dan stotine CD-a. Sest-sedam dnevno je podnosljivo, a Verbatima ima i na spindlu za 250-300 kuna sto komada.
Slazem se s HRCO-m VERBATIM i TRAXDATU koristim i nemam (zasada) nikakvih iznenadjenja s njima.
Obe dvije marke iz onog zlatnog doba prvih snimaca i 386 jos uvijek bez problema rade, dok neke druge isto tako razvikane i poznate marke ne razlikujes vise od onih donjih prozirnih podmetac "krugova" sa spindla.
...dobro ima li gdje za nabaviti mini CD-e (one od 200MB)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ima u ve-milu mislim... ili hg-spotu, ne sjećam se više, ali pogledaj na njihovim stranicama ponudu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks