Ima i kod nas vode u finoj ambalaži - Vindi vital. Voda s nekakvim okusima.
Vjerojatno je da se voda pakira u prozirnu PET ambalažu jer je i sama prozirna.
Nekakav općeprihvaćeni standard pakiranja za tržišta širom svijeta.
Ima i kod nas vode u finoj ambalaži - Vindi vital. Voda s nekakvim okusima.
Vjerojatno je da se voda pakira u prozirnu PET ambalažu jer je i sama prozirna.
Nekakav općeprihvaćeni standard pakiranja za tržišta širom svijeta.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Sad sam zbog ove teme žedan. Idem po vodu...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ček ak je logika da se voda flašira u prozirnu ambalažu, zake je jamnica u zelenim bocama????
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Da, ali zelena-prozirna boca.
Vjerojatno nešto što nema boje samo po sebi ne treba stavljati u nikakve "obojane" tetrapake i slična čudesa.
BTW, možda se i moglo, ali u zadnjih 10 godina je prihvaćena PET ambalaža na svjetskoj razini i ne vjerujem da će se brzo mijenjati.
E, da, a Jamnica ima svoju tradiciju zelenih boca. Sjećam se još tamo iz vremena Yu onih teških zelenih od litru. Ali se toga pilo kod mene.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
mislim da ta zelena boja sluzi da bude bolja kakvoca mineralne.. ista finta je i s sa starom žuljom dok je još bila bordo boje..dok sad je zelena.. i nije mi kao prije..sad dal je to psihicki ili..ne znam, uglavnom..
...
danas sam pio sok u tetrapaku, i sto je najzalosnije nisam mu vidio boju..
i pocelo mi se je gaditi.. ..odkad razmisljam o tome..
...mozda je bio i crne boje, ili mozda je tetrapak bio prljav iznutra.. al ja to nisam vidionisam gadljiv..al kad bi imao prilike vidjeti da je tetrapak iznutra zmazan, smucilo bi mi se..
zato je flaša od Ribara potpono neprozirna, da neznaš kaj piješ...![]()
|\/|0T0r0La
Jamnica je zelena valjda zbog asocijacije na prirodu (koja je zelena)
Ma bistra i jana rulezz...tu vidim šta pijem,a ne kupim tako neko s**nje u tetrapaku pa samo čekam kad će komadić nečega uletit u grlo da se ispovraćam...kad je voda u pitanju,sve prozirno,pa čak i čaša...![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks