joj..stvarno vise nista nije realno. Kud su izbacili pola stvari koje su trebale doci u paketu tud je cijena ostala i dalje visoka. Mislim da nista nisu time postigli nego su samo htjeli zgrnuti koji som više![]()
joj..stvarno vise nista nije realno. Kud su izbacili pola stvari koje su trebale doci u paketu tud je cijena ostala i dalje visoka. Mislim da nista nisu time postigli nego su samo htjeli zgrnuti koji som više![]()
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
Izašao je novi soft za w960, stavio sam ga jučer gore pa ću napisati promjene u odnosu na stari....
PHONE - R9K009
BLUETOOTH - R1D
ORGANIZER - R6G04
- Brži rad definitivno, ulazak u aplikacije, reakcije na naredbe.
- Dodana nova aplikacija SSX 3
- File--> Properties--> Read only , odnosno izbačena opcija hidden.
- Brži rad kroz walkman
- kamera je jako poboljšana, mislim da je naglasak cijelog softa stavljen na ovaj dio jer se stvarno uočavaju razlike.
- sitne vizualne preinake
- stabilnost softa na visokom nivou/nema rušenja
Promjene kod kamere:
- više se gotovo ne primjećuje zeleni obris sa lijeve i desne strane fotografije, očito su ga uspjeli u većem dijelu ukloniti.
- poboljšana brzina rada same kamere, te ulazak u istu kao i rad autofocusa
- dodan zeleni kvadrat za autofocus kai i zelena točka u lijevom uglu ekrana( viđeno kod modela k800)
- sada radi opcija ''night mode'' što prije nije bio slučaj
- kod upotrebe LED lighta, ne treba čekati da se senzor prilagodi osvjetljenju već ga odmah prilagodi
- popravljen brojač snimljenih fotografija..uslijed snimljene fotke i brisanja iste, sada se brojevi nastavljaju dok je prije bio slučaj da se brojčanik resetira.
Jednu stvar su zahebali, a to je kada se pritisne shortcut ''4'' za AF mod, sada to ne radi više pa morate prvo pritisnuti ''4'' zatim ''ljestve'' pa zatim opet ''4'' da se da bi naredba imala željeni efekt..
Zadnji uredio wildbabe : 23-02-2008 u 14:20
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
evo bas sam neki dan imao priliku koristiti mob i odusevljen sam osim sto mi je stylus katastrofa...cijelo vrijeme sam imao osjecaj da ce mi puknuti i ful je lagan i nisam imo osjecaja dok sam tipkao..... pa me zanima da li je moguce kupit metalni kao sto ima p910i i drugi.....
jos me zanima da li kad se slika nekakav tekst na papiru da li se jasno vidi?
nice review ali meni je ljepsi k800i
U svakom slucaju mob je pre heben
Ja imam V640i i kad zumiram sliku vidi mi se text, kako se nebi vidio na ovome!
No sikiriki...
mene zanima... mjenjat cu 5310 za W950(nisam htio otvarati novu temu jer ga ke wildbabe imao) zanima me kak ose cuje na sluskama i dali se moze on moddati tj pojacati taj zvk?
For the hoven lands...
Meni se W960 jako sviđa...pogotovo prednja strana koju krasi veliki TS display...a i tipke mi se sviđaju, makar su malo stisnute...no naviknut sam na to
Ali ipak mu malo cijena previsoka za to kaj nudi...to je barem moje mišljenje...a sudeći po onome kaj sam pročitao tu kaj je wildbabe napisao u paketu skoro ništa ne dolazi sa njime...osim famoznih slušalica...
Mene najviše muči kvaliteta glazbe preko slušalica. U većini review-ova spominje se kako je software-ska podrška odlična, a da sa hardware-ske strane nije ništa posebno zbog nepostojanja posebnog glazbenog čipa. Dakle zanima me glasnoća i kvaliteta glazbe u usporedbi s boljim mp3 playerima (najbolje iPodom), konkurencijom (konkretno Nokiom 53/5610, N81/95) i najbitnije sa SE dummy Walkman telefonima. Brine me da bi moj SE W800 s dobrim acoustic driverima mogao davat (s istim slušalicama) bolji zvuk od mobitel kojeg ću platit 4000 kn.
Zadnji uredio Futurama : 15-05-2008 u 14:57
@futurama, isprobavao sam kvalitetu zvuka kod k800 i w880 sa w960 i mogu sa sigurnošću tvrditi da je ovaj smartphone daje daleko kvalitetniji zvuk u odnosu na ova dva telefona, jednostavno se osjeti punoća zvuka preko slušalica, kod w880 npr. previše je izražen bas i zvuk je monoton dok je ovdje sve na mjestu..)
sumnjam da će zvuk na moddanom w800 biti kvalitetniji nego na ovom.. netko je uspoređivao w960 sa iphoneom/ipodom, ne sjećam se točno ali naveli su da je w960 samo korak iza po pitanju kvalitete zvuka..
Stara tema ,ali nema veze , valjda, hehe.
Da li se isplati uzet ovaj mob sada za oko 1700-1800kn?
To mu je neka najniza cijena trenutno u oglasnicima... Meni se cini puno pametnija odluka G900 koji nudi uz nesto bolju kameru, prosirivu memoriju i naravno noviji je model, a cijena je tu negdje po oglasnicima (mozda kojih 100-200 kn skuplje)...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
G900 za tu cijenu ne nudi ništa u odnosu na već pomalo zastarjeli w960, koji se može moddati i ubaciti u sebe stvari od G900 ....
Za tu lovu( ima ga i jeftinije) ne buš našao bolji telefon.
Kamera je ''bolja'' po rezoluciji i touch focusu ali ne treba zaboraviti da je sa zadnjim softom kamera na 960 fakat sjajna za 3 MPX
ok, a i tako mi mob dosta sluzi kako player pa mi treba walkman, a koje su to nove stvari iz G900?
Još ću napomenuti par sitnica....
Tri su načina unosa teksta kao i kod w950, p1.... ali kada je riječ o virtualnoj tipkovnici i unosu teksta, razlika je što su dosta povećali slova tako da se puno lakše biraju pritiskom stylusa što je bilo dosta otežavajuće kod modela w950. Sada je baš ono po mom ćeifu.)
U podešenje standby moda, postoji opcija u control panelu pod imenom: ''standby applications'' koje sadrže sljedeće:
- walkman
- business
- none
Već sam govorio o ovome ali ovaj puta ću detaljnije prikazati i dodati par slika da se vidi o čemu je riječ.
walkman
![]()
![]()
![]()
prva slika: dvije ikone u donjem lijevom uglu koje služe kao shortcuti
druga slika: prikazuje mogućnost otvaranja i editiranja 15 prečaca
treća slika: prečac za walkman aplikaciju, preko cijele sredine ekrana
četvrta slika: opcija kada je walkman upaljen u standby modu
Business
![]()
![]()
prva slika: opcija za umanjeni walkman prečac, ''today''
druga slika: strelica koja otvara 15 prečaca
treća slika: walkman u standby modu
None
![]()
prva slika: ovdje nema walkmana, today kao ni opcije za prečace
druga slika: walkman standby
Bookmarks