A čuj stari,na ovo ti pitanje može Inovator odgovorit, on ti to najboje zna...![]()
Jel koristi tko?
Meni bi trebao taj adapter, pa me zanima ako tko ima i kak to funkcionira?
Našao sam na www.miato.hr zta 100 kn neki za koji se netreba gasit mob prilikom prebacivanja, ali neznam jel to valja šta i dal ima kakve negativne posljedice za kartice ili mobitel!
A čuj stari,na ovo ti pitanje može Inovator odgovorit, on ti to najboje zna...![]()
Imam ja od free port-a (mislim da se tako zove firma) i radio mi je na v525, samo ovaj se svaki put restartao kada bi prebacio sa jedne na drugu, pamtio je na kojoj je ugašen i na toj bi se i palio i kada prebaci na drugi sim, obriše se lista poziva. Prestao sam koristiti, lakše je sa 2 moba. I naravno kartice je potrebno rezati da bi stale na veličinu jedne...
povratak motoroli :)
bolje imat kineza onda... osim negativne posljedice rezanja SIM-a, drugih nema. imas dodatni menu u mobu iz kojeg biras aktivnu karticu, dok je druga tada, jasno off. do restartanja, gasenja i slicno moze doci, stvar je u cistom hardverskom blackoutu, pogotovo ako je jedna od kartica tele2. nije osobito ergonomicno rjesenje, osim za ljude koji imaju samo 1 mob.
Imao takav slucaj. Donio frend iz Zabrega. Ja sav sretan,al kad sam vidio da moraju SIM-ovi pod noz,odustao. Ko ce to rezat pa da se sta spizdi. Ionak imam staru 3510i koju sam odkljucao,i uvalio tele unutri... Ako nije prijeko potrebno,ne savjetujem!
Znaći više vas je za NE,nego za DA!
Ja bi to koristio za 099 i 091 broj.
Drugi mobitel nemam, a kupovat neki bezveze mob zbog toga to nebi!
Evo. ovaj bi piknuo:
http://miato.hr/shop/product_info.ph...products_id=32
Piše da nije potrebno rezati kartice, i da nije potrebno paliti gasiti mobitel radi prebacivanja!
Na vip smo pričam i to ne stalno, tak da bi većinoma imao na simpi, i kad bi trebao zvati prebacim na vip, obavim razgovor i ponovno stavim na simpu.
Neznam kaj da napravim, dal da uzmem ili ne, 100 kn nije puno, ali opet.
pa za tih 100kn ili manje kupi neki stari mob i koristi ga za vip...
da, s lošom baterijom!
a onda riskiraj, nije to neka velka lova![]()
kaj moram ja ugradit solo taj adapter ili mi ga oni ugrade. ako mi ga oni ugrade kolko bi to doslo uopce
nemoraš na nikakvo ugrađivanje nego je kao da umečeš karticu u mob. Dakli to svaki može sam.
Ja na kraju nisam ništa kupio!odustao sam, posudit ću jednu old nokiu i deri!
Bookmarks