pa da, isto ko i mi u avionima, samo što su ljepši i bolji nego oni od prije 100 godina
a nego u čem lete?! šalicama?
pa da, isto ko i mi u avionima, samo što su ljepši i bolji nego oni od prije 100 godina
a nego u čem lete?! šalicama?
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pa mala pogle ti apollo a pogle sad spejsšatlove...a da ne pricam o interplanetarnim letovima kakvi bi onda brodovi trebali...
a nebu se u salicama,al da se voze u tanjurima po svemiru...nemoguce a i nedobivaju potreban respekt
uostalom ovo je suvisna rasprava, netko se malo poigro u photoshopu i to je to...ili je jednostavno slika dobila hebenu mrlju...kakvi svemirci majke ti, i to iznad metkovica![]()
![]()
![]()
Ovak, probajte pogledati prek kamere na mobitelu sunce. U 99,9% slučajeva će se dogoditi kontrast, tj. sunce će pocrniti.
To je obična anomalija fotoaparata na mobitelima, jer ,tko može vidjeti nešto što je ispred sunca? Obična prijevara. I ja se čudim kak to može biti u vijestima?
Pa i ja to napravim, samo mi treba mobitel s fotoaparatom, i jako sunce, i dobijem cijeli set tanjura!![]()
Točno to sam i ja pomislio samo sad bi trebalo znati kojim mobitelom je tip slikao i da se ponove radnje u isto vrijeme na istome mjestu!
Prema tim slikama i ova koju sam ja onako slučajno slikao nešto isprobavajući po aparatu izgleda na prvi pogled obična
ali obratite pozornost na tri oblaka indentičnih dimenzija i oblika na izgleda istoj visini kao da su u nekoj formaciji!
Sada neka netko kaže da nije čudno jer oblaci su kao i otisak prsta, kao oblike mrežnice oka, nema dva ista nigdje na svijetu a ovdje su čak tri!!!!!!!!!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks