s programom to nečeš otkrit jedina ti je šansa ako si spremio šifru u firefox ili IE. ako koristiš firefox odi TOOLS>OPTIONS>SECURITY>SHOW PASSWORDS. ZA IE nisam siguran al je sličo ovome
možda sam pogriješio sa temom u ovom podforumu pa se unaprijed ispričavam!
imam jedan jako glup problem!prije nekoliko mjeseci sam napravio!mail na net.hr na kojem sam imao jako važne podatke,ali pošto ga nisam dugo koristio zaboravio sam user name i password,pa bi mi trebao neki program kako barem otkriti password a za username cu se nekako snaci,tj. pokusat lupat sva imena koja sam dosad stavljao!
ako znate neki koristan program za otkrivanje bio bi VAM ZAHVALAN![]()
s programom to nečeš otkrit jedina ti je šansa ako si spremio šifru u firefox ili IE. ako koristiš firefox odi TOOLS>OPTIONS>SECURITY>SHOW PASSWORDS. ZA IE nisam siguran al je sličo ovome
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Odlična informacija....da tamo su svi passwordi sa svih stranica koje si unio..naravno ako imaš označeno da zapamti passworde....
mislim da ima valjda neznam ne koristim operu samo firefox....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ja ma compu imam exploit koji ti otkrije datum rođenja koji si stavio za 20-25 sec....a kad znaš datum rođenja,znaš i pass![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Evo nam još jenog samoprozvanog "hakera",bilo bi ti pametnije da se prestaneš hvaliti tim svojim exploitima i već čime,
a sad
@macak-os ako si davno to koristio i u međuvremenu reinstalirao win ,onda teško da možeš naći svoj pass!prije nekoliko mjeseci sam napravio!mail na net.hr na kojem sam imao jako važne podatke,ali pošto ga nisam dugo koristio zaboravio sam user name i password
Originally Posted by Smuchac = View Post =
Ima li takvo sto za operu? Doduse nisam zaboravio,al hocu jer sam logiran na brdo foruma i sl,pa bi htio arhivirat passworde... Nekad sam je koristio , mislim da su pohranjeni na onom carobnom stapicu, klikni na njega pa vidi , ne sjecam se vise.
Nisam naso nikakav stapic. Imam u tools/advanced... Wand passwords,al nista ne pise...![]()
Iz Opere nemozes izvaditi username/pass tako lako... Svi su spremljeni u jedan file - wand.dat, a mozes ga otvoriti uz pomoc ovog programa: UnWand
Znaci potrazi wand.dat (nalazi se po standardnim postavkama u Documents and Settings direktoriju mislim da u Application Data - Opera/profile/wand.dat)
Pokreni UnWand.exe i izaberi taj wand.dat i on ce ti izlistati sve passworde.
PS: Ctrl + Enter je opcija da nemoras stiskati na onaj stapic, ali radi isto. Upise username i pass, ali pass ne pokaze, pokaze samo zvjezdice (*****)...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Mozda nemas snimljen pass za tu stranicu...
Kad se logiras negdje, onda te pita da li zelis snimiti pass, svaki koji tako snimis snimi u onaj file - wand.dat... Ako ti ne radi taj stapic (siv je) onda ti nije za tu stranicu snimio pass, pa ga nemozes ni izvuci (nema od kud)...
Philip B. Crosby
Aha,ja nisam ni za jednu to snimio,i zato mi ih i nema... O.K! THX!
Inače, ako se sjetiš username, možeš pokušat recovery pass-a jer kad vidiš pitanje, sigurno ćeš se sjetit odgovora. Jedini problem je što net.hr nakon nekog vremena neaktinosti briše account.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Kolko sam ja shvatio on ima sve passove snimljene u Cookiesima, pa mu nebi trebalo biti problem saznati username...
Moze si napraviti backup cookia (cookies4.dat u profile direktoriju), da ne izgubis bar te podatke koje trenutno imas...
Philip B. Crosby
Naravno da ima:
http://www.opera.com/products/deskto...index.dml#wand
EDIT: sorry nisam vidio da je već odgovoreno
//My Nokia History\\
5110>>3210>>3310>>6310>>8110>>7210>>6230>>6288
dakle znan da nije u vezi ove teme ali znate li mozda kod optime start paketa sto upisen posli user name mislim na ono npr *****4@htnet-dsl to je kod t-coma
a meni triba za optimu treba mi hitno jer san sj3ba konekciju
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
Bookmarks