Dakle, jesam ja jedini koji vec jedno pola sata nema signala nikako i u pitanju je kvar mog mobitela (onda ovoj temi nije ovdje mjesto), ili je problem malo vece prirode, btw nalazim se u zg, na jarunu
Dakle, jesam ja jedini koji vec jedno pola sata nema signala nikako i u pitanju je kvar mog mobitela (onda ovoj temi nije ovdje mjesto), ili je problem malo vece prirode, btw nalazim se u zg, na jarunu
cvita
Nisi, eto ni meni 3 mobitela na Tele 2 mrezi ne rade , Zagreb- Maksimir-Ravnice, isto sam se uplasio da mob ne radi![]()
Upravo se vratio signal!
ajde neka hvala bogu, vec sam se bio usro da nije do mobitela
cvita
Vratio se i meni, nije ga bilo 20-ak minuta.
Valjda je netko slucajno iscupao steker za struju pa pao cijeli sustav, haha.
3310 sam bacio na pod ,a i K550 je bio blizu razbijanja.sad je sve u redu.![]()
nevjerovatno kakva zbrka! 1000 poziva ,pa ljudi vrijeme je ručka opustite se
ja sam bio vani i poludio sam jer sam morao obavit poziv, a i zabrinuo sam se da mi nije mob crko, al onda mi je cura rekla da nije ni ona imala signala...![]()
Meni danas MMS ne radi.
Nema GPRS-a od jučer, ustvari bilo ga je malo navečer, ali danas cijeli dan ništa.
eto nije ni u đakovu bilo signala.... moj sogi isto mislio da mu oso mob.....
----------Sony Ericsson----------
Ni u Osijeku nije bilo također. Na VIP ovom signalu mi je bio mob, ali nisam mogao ništa... Bitno da sad radi... Možda je miš zalutao...![]()
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
Ja u ZG imam GPRS stalno.
meni mms-ovi od cure nekad dodju s njenog broja a nekad mi pisu neki brojevi bezveze, svaki put drugi. to isto je rekla da se njoj dogadja s mojim mms-ovima... a nekad kad idem otvorit mms kaze da je isteko na serveru il tak nekaj... imaju oni malo vecih problema![]()
meni se to i dalje dogadja...
Bookmarks