Onda je greška u patchu. A možda i u generatoru. Pošalji patch.
pa znam da je bitno, ali nije bitno za ovaj problem. patch uopce nisam ja pravio, program ga je pravio, osim toga, ne vjerujem da bi mu smetao filename. on ionako cita sadrzaj.
kad flasham MAIN - radi. Kad primjenim patch nece se vise ukljuciti.
odabrao sam na k510, to prvo napravim.
Onda je greška u patchu. A možda i u generatoru. Pošalji patch.
jel izaso koji nacin da se odkljuca K510 cid50?
bez referala molim
Da, anycid metoda.
jel možeš reči gdje ima main i fs za našu regiju firmware iz anycida r4gc010 i kako riješiti što se tiče platforme i ubacivanja executora,jer nema db2010 platforme za extractirat u anycidu.
ok,ubacim od db2012 i mislio sam,sad samo preostaje taj cudni soft..ima ga negdje?
@DNK, ne
@ type-r, naravno da ima![]()
jel mi mozes reci gdje da skinem da ne trazim ko medo bio bih ti zahvalan..
Nema na topsony :S , ma najbolje ti njega derni na w200 fw![]()
w610 modded totally.....
a vidjet ću..ipak mislim ad se dosta gubi..jbg.tnx mojsa
Pozz ekipa..evo uletio mi je jedan K510i zaključan na T-mobile.
I sad bi ga ja htio otključati!
Evo što kaže XS:
pretpostavljam da se zbog ovog boldanog neće moči (bar ne free) ali samo bi htio da mi vi potvrdite/uvjerite me u suprotno! Hvala.23:44:09| Baseband ID: 8040
23:44:09| Protocol Version: 3.1
23:44:09| NEW SECURITY PHONE DETECTED! SWITCHING...
23:44:09| Phone name detected!
23:44:09|
23:44:09| Profiling SEMC phone...
23:44:09| Platform: DB2010
23:44:09| OTP CID: 50
23:44:09| EROM CID: 50
23:44:09| EROM Color: Red
23:44:09| IMEI: 35839701xxxxxx
23:44:09| Phone ID: K510
23:44:09| Region: T_MOB_INT_B
23:44:09| CDA: CDA102460/76 R7A
23:44:09| Firmware Version: R4EA031
23:44:09| EROM: n/a
23:44:09| Ready for operation!
Tocno, nece ici (bar ne free). Sorry.
...Ne.
Treba kupiti logove za unlock.
a kolko košta i gdje se mogu kupiti?
http://www.topsony.com/forum/cmps_in...imate_unlocker
Siguran sam da se vec pricalo o tome...
Ljudi molim vas jel može konkretna pomoć.... Evo već dva dana tražim po forumima kako unlock-ati
K510i i totalno sam zbunjena evo do kud sam dogurala:
netko napiše uputstvo, zatim netko nakon njega napiše da ne tako nego ovako... pa se javi neki treći sa nekom novom šemom, zatim se javi četvrti koji kaže da to gore niš ne valja a ne objasni kak bi trebalo i onda se javi neki peti koji kaže da treba nositi na servis
Ne bi si htjela zeznuti mob pa mi se neda isprobavati sve te razne šeme s time da je dosta tih postova i starijeg datuma ( tipa 2008, 2007.... ) pa me zanima ako ima koja dobra duša koja stvarno zna kako se to radi da opiše u par crta, dal se još uvijek radi pomoću patcha ili postoji neka novija, brža varijanta jer kad sam zvala servis rečeno mi je da je to stari model i da je njih jednostavno dekodirati...
prvo očitaj mob xs/setoollite da vidimo koji je cid
onda idemo dalje
Mi6 Black
Hm, zapela već na početkune mogu nać serial za setool lite 3.5, skinula sam program ali nikako ga skrekat, jako slaba ponuda na net-u
a nije da nisam sve prekopala.... da skinem verziju 1 1 ? jel ona ok za k510i?
Tko je spominjao piratizirani softver? Svi alati koji ti trebaju su besplatni.
Pogledaj u superthread, tamo su linkovi za download svega sto ti treba.
Takodjer, nemoj ni slucajno mijesati SETool2 i SETool2Lite. Ako mislis na SETool2Lite, 1.1 (tj. 1.10) je prestara verzija, treba ti 1.11.
Ok, skinula sam SETool2Lite 1.11 sa 4shared.com al mi ga nece očitat, kaže : Can't load ID loader !
probala sam i sa XS++ al njega mi antivirus zbriše prije neg ga uspijem instalirat![]()
vec vidim da cu se napatit s ovim.....
EDIT:
Evo očitavam ga i sa XS++ v3.1 i isto kaže:
Error: Cannot open phone communication port
15:32:16| Disconnected... Unplug the phone
Probala i sa sim karticom i bez nje i s ugašenim mobom držeči c i sa upaljenim držeči i ne držeči c nikak neće...
Probat ću potražit nove programe....
Zadnji uredio ravilov : 16-04-2010 u 18:35 Razlog: koristi gumb EDIT
ako nisi instalirala, instaliraj ove drivere: http://www.4shared.com/file/8XmZZMoP/ggsetup-2205.html
ako ni to ne pomogne onda probaj i ove instalirati: http://forums.se-nse.net/index.php?a...s&showfile=230
i da, postupak: mob ugasis,izvadis pa vratis bateriju, kliknes na connect u XS++, i drzeci C, spoji ga, i ne pustaj C dok XS ne pocne ocitavati mob, u slucaju da to ne uspjeva, umjesto C drzi 2+5(2 i 5, da nebi pomislila da treba i 0 drzati)
i postaj tu log.
p.s. savjet: nemoj postati vise puta za redom, koristi tipku uredi post
@AnaZG,
Nemoj ni slucajno traziti novije verzije! Za neke alate (SETool2Lite) niti ne postoji novija verzija (koliko ja znam), dok ces za druge (XS++) napraviti vise stete nego koristi novijom verzijom.
Bookmarks