Aha, znaci nakon flasha je radio?
Hm...
Ajd otvori taj patch u Notepadu pa copypasteaj ovdje sto pise.
pa već sam ga najmanje dvaput flashala i sve je bilo ok (t.j bar je radio) al kad sam ubacila patch je crko
pa mogu probat još jednom al se bojim jer pretpostavljam da sam imala sreće što sam ga uspjela povratit ko zna dal ću uspjet opet ak tak crkne....
Eto kako sam i pretpostavila, flashala sam ga i sve je prošlo super, sve funkcije su mu radile ali čim sam stavila patch opet ga ne mogu upalit....ako je ono gornje uputstvo po kojam sam svaki put radila točno onda sam sve dobro napravila. Ali ovaj put bar ga može očitat:
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35469101712305 CERT:RED
FLASH CID:49 COLOR:RED
Model:K510i
Brand:Generic
MAPP CXC article: R4CH003 prgCXC1250231_GENERIC_CO
MAPP CXC version: R4CH003
Language Package:S_E_EUROPE
CDA article: CDA102459/3
CDA version: R3A
Default article: cxc1250246
Default version: R4CH003
Network LOCKED
Operator: 219-01
USERCODE:0000
RESTORATION FILE NOT PRESENT
"R4CH003_CXC1250231_GENERIC_CO"
YOU MUST PERFORM FULL FLASHING FOR PATCH UNLOCK
Elapsed:6 secs.
jel u ovom boldanom problem? Zašto se to dogodilo?
Jel ko zna uopče kak se to radi?
Zadnji uredio AnaZG : 19-04-2010 u 17:26
Aha, znaci nakon flasha je radio?
Hm...
Ajd otvori taj patch u Notepadu pa copypasteaj ovdje sto pise.
na ovo sam mislio: http://cafe.mobil.hr/threads/52930-K...722#post905722
ali,moje isprike,sad vidim da se u toj situaciji radilo o 2020,posto je tema o k510,pretpostavio sam da se radilo o 2010/12.
Evo rijeseno, da vise nikog ne zbunjuje.![]()
evo:
Code:;K510 SW-R4CH003-GENERIC ;Remove SIM-Lock ;(c) IronMaster ;(p) Remove SIM-lock patch generator v2.2 +44140000 C1B3B8: 70B5041CD5F284F800230022011C1C20 F0B505213A22D1F72BFD0020F0BDC046ne koristim MSNuff ana tebe baš neće...
ako nisi riješila javi se na msn da to riješimoidem se još malo mučit ak ne uspijem, instalirat ću i MSN ak treba....
Jel bi mogao biti problem u tom restoration fajlu?
Zar ne zna nitko ? Please!!!!
Čujte dečki, jel bi meni bilo jednostavnije flashat njega u neki sdrugi software? Ali da ne izgubim kameru? Jel to netko od vas radio sa k510?
Sorry ovaj put jesam postala za redom.....
Zadnji uredio AnaZG : 19-04-2010 u 18:04
http://www.4shared.com/file/2rk4uRnX/k510.html
tu imaš unlock patch i rest file
rest ubaci u setollite/rest
pokreni setoolite
izaberi k510
misc files
tu dodaj unlock patch(izvadi ga iz rara na desktop)
klikni write script
držiš c na mobu i kabel unutra
kad setool pita izvadiš kabel,bateriju
klikneš ready
vratiš bateriju držiš c pa kabel unutra
klikneš NO kad pita
na kraju treba biti elapsed sec
mob otključan
Mi6 Black
sorry jel R4CH003_CXC1250231_GENERIC_CO taj rest file?
.........da
Mi6 Black
Ha!!! KONAČNO !!!! OTKLJUČAN!HVALA HVALA HVALA!!!!!!!!!
sve štima samo mi kao na početku malo kao gubio kontakt kad ga uključim jel to može bit do softvera uglavnom, ne diram više niš dok radi![]()
inače r4ch003 je prva verzija firmwarea
zadnja cid 49 je r4ea031
Mi6 Black
Da, to sam pretpostavila ali ga nisam mogla naći, nema veze i ovo je super
Još jednom HVALA!
EDIT:
Prerano sam se poveselila, ne mogu nit zvat ni poslat porukuNit nitko mene ne može nazvat javlja: ne može se uspostavit kontakt iako mi je očitao mrežu koju prije nije prihvačao tj tele2
Niš, idem ga opet flashat.....
Hm... kak da sad zbrišem ovu poruku i dodam je gore?
Zadnji uredio ravilov : 19-04-2010 u 19:20
Ok uglavnom evo uspjela sam konačno,.... hvala svima na trudu
Pozdrav!
I sad konacno sve radi, i ima signala i otkljucan i sve?
U tom slucaju, cestitam.![]()
Je sve šljaka savršeno evo već dva dana MASIVA je bio u pravubila je stara verzija firmwarea uglavnom kad sam stavila drugu sve je ok
![]()
Hmmm ponovo eto ja nazalost.
Nadam se da će mi administrator oprostiti što postam za redom ali bojim se da možda ne bi primjetili da je tko išta napisao ako bi išla na uredi post samo ili?
Uglavnom jučer mi se čudna stvar desila s tim istim mobom, odjedanput je zablokirao, izvadila sam bateriju i ponovo stavila i totalno je bio zblesiran nakon toga imala sam samo pozadinu od svega, nit menia nit ičega niti su tipke radile...
Išla sam ga opet flash-at i stavit pach, istip postupkom kojim sam uspjela prvi puta i sa istim patchom i inim i uglavnom to sam napravila najmanje 5 puta i svaki put mi javlja konfiguracijska greška obratite se operateru...
Ne kužim što se desilo, zašto je prvi put htio sad neće? Ima li tko možda kakvu ideju zašto bi se ovaj put to dešavalo a postupak je isti? Već mi je palo na pamet da nije nekakva nova zaštita u igri od strane operatera?!?
jesi mozda zaboravila flashati custom(to ti je ono u zip fajlu), nakon maina i fs-a![]()
Eh sorri evo tek sam sad stigla odgovorit. Ma nisam zaboravila, stavila sam i main i fs i custom koji mi je u own_custpack-u svaki put, tj u djelu Select Phone Model označila sam Own custpack.
Hmm...
Ovu gresku stvarno u 97% slucajeva javlja kad ima nekih problema sa custpackom (ili se ne stavi uopce, ili se ne stavi dobar, ili se ne stavi pravilno).
Ostalih 3% otpada na rucno moddane menija i ostalo.
Ajde navedi tocna imena fajlova koje si flashala (MBN, FBN, ZIP).
Rješila sam. Ja sam zeznula. Prošli put sam u folder gdje je XS++ i own custpack stavila MAIN i FS kao da ne pogubim na kompu ako će zatrebati da znam gdje su i sad sam ih naravno zaboravila izvadit. Evo izvadila napravila flash ponovno,ubacila patch i ne bi vjerovali sve savršeno radi![]()
Bookmarks