Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao commando9 Pregledaj post
    Hvala, još jedno pitanje: Jel ima E65 stereo zvučnike ?
    nema......

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Samsung S8+
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    12.409
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Vatrogasac

Nisam imao E61i, ali susjed ima E61 pa sam se trampio na dva tri dana da vidim kako to radi. Dakle kompetentan sam govoriti o njoj na osnovi dvo-tro dnevnog iskustva, ali nisi razumio što sam htio reći.
    Nije uopće stvar u tome da li ti možeš ili ne možeš s njom surfat netom i slušat mp3 itd., ali valjda to ne radiš doma/na poslu kad pored sebe imaš desktop/laptop. Na net ćeš s njom ići u nekoj manje ili više iznimnoj situaciji kad ti to treba, a ne možeš nikako drukčije. Eventualno ćeš napisati post dva na forum jer će prva dva tri dana to bit zgodno, a nakon toga ćeš pisati na laptopu jer je puno ugodnije i brže.

@Ico

Stoji to što ti kažeš za veličine display-a. I600 ima 2,3 inča, E61 ima 2,8 i to već jest razlika vidljiva golim okom. Ali prije i600 sam imao Varia (2,8 inča) i mogao sam pregledavati stranice, ali nisam to radio gotovo nikad ako sam imao neki komp pored sebe, niti mi je palo na pamet da se idem privikavati (zašto bi to sebi netko htio napraviti).
    E65 je super telefon (frend ga ima) ali nije za surfanje. E51 nisam držao u ruci, ali mogu si predočit razliku u displayu. v3i ima 2,2 inča a Nokia 5300 ima 2 inča i niti jedan (po meni) nije za konfornu pretragu interneta.

Ne trebate ove moje komentare shvaćati kao pljuvanje E61 (po meni najbolja nokia trenutno). To je super telefon sa odličnom tipkovnicom za tipkanje SMSova i pokoji mail, super baterija, odličan display i browser...

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove