= Citat = Izvorno postao Nman Pregledaj post
Svojoj curi sam kupio E65 i mogu ti reci da smo i ona i ja jako zadovoljni mobitelom.Da,istina je da E51 ima nesto brzi procesor ali iz prve ruke znam da E65 definitivno nije spor mobitel,a uz to ima i vise rama od E51.Ekran na E51 ti je 2 incha a na E65 je 2.2 sto se prilicno osjeti.E51 ti ima isti ekran kao i ti na K800,relativno mali.Mana oba mobitela je kamera,nema flash ni autofocus i radi prilicno lose slike.Kvaliteta E65 je mrak,slide uopce nema lufta,platio sam ga 1800kn prije mjesec dana,sad se vec da naci jeftinije i 200kn.Ne znam koliko kosta E51 ali ti je moj savjet da ako ti fotic nije zivotni faktor na mobitelu da ostanes pri odluci za E65,nes ziher pozaliti,ja nisam.
THANX, ali sad kad sam čuo da je screen ko kod k800, baj, baj e51, ne treba mi neki mobitel superiorni, ali da ima te osnovne stvari (wlan, office, kamera mi je čak bolja vga, nego 3.2mpx, moj tata ima e61i i bolje SNIMA (ne slika) nego ovaj k800, tamo je skroz glatka slika, a kod k800i su pikseli 0.5cm x 0.5cm