= Citat = Izvorno postao F.E.A.R. Pregledaj post
5 godina rata i još ćirilicu da uvedu...mislim,nije sad do pisma,nije nam pismo ništa uradilo,nego,smatram da je to ponižavajuće
Ja se isto zapitam zašto u hrv, možeš kupiti converse tenisice kada imaju petokraku na sebi ili što uopće komuniciramo s amerima, oni ih imaju 50 na zastavi

@Johny_st, moraju ti prvo narasti brkovi da bi općio, pogotovo po spisku...

Nemam neki poseban stav o ćirilici, za početak bi trebali vratiti neke srpske pisce u obaveznu lektiru...

= Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
... katastrofa, ovo nešto što sam pročitao na forumu je prvo što sam čuo o tome, ne želim komentirati. Ali mislim da to nije uredu, tko hoče naka si je dodatno uči sa strane. Istina je kako je sve ljepo znat i znanja nikad dosta ali kad nam netko drugi dava prijedlog i tko još, mislim???

Istina je da sam je godinu dana učio u školi čirilici i najbolje sam je pisao, mislim i čitao, sad se malo toga sječam. Iskreno rađe bi da uvedu hebrejsko pismo i arabici, više me interesira, a kada govorimo o hrvatskoj (ne)kulturi mislim da bi GLAGOLJICA bila primjerenija.
SjeČam, Čirilici, hoČe?!?

= Citat = Izvorno postao mala Pregledaj post
isto mislim da je idiotno uvodit ćirilicu bilo gdje u hrvatskoj, bilo u onim djelovima gdje je srpsko i ko zna kakvo stanovništvo jer dok god oni živie u hrv učit će naše pismo, tako će i pisat i čitat. neće se većina orijentirat prema manjini nego manjina prema većini. bilo izborno ili obavezno protiv toga sam. trenutno
Ja mislim da treba to javiti i onim gradiščanskim Hrvatima i njihovim bratovima također, oni bi sada spikali hrvatski u dojčland, e neće moći...