Pozdraf. Imam problema sa svojim nanom (3G, firm. 1.0.3 PC). Do sada sam za prijenos pjesama koristio ml_ipod plug-in za winamp i sve je funkcioniralo izvrsno do prije par dana. Želio sam staviti nekoliko pjesama na njega kad mi je winamp uredno odgovorio error occured while copying. Mislo sam nema veze idem probati pomoću yamipoda, ali i on mi je pokazao nekakav errorlaylist modh or mhip,3. Ovo posljednje me najviše zbunilo jer su do sad winamp i yami vodili miran suživot. probao sam i itunes-e, ali ga uopće ne prepoznaju. plizz nek mi neko pomogne ako moze, ak' ne svjedno thnx. cheers!
![]()

laylist modh or mhip,3. Ovo posljednje me najviše zbunilo jer su do sad winamp i yami vodili miran suživot. probao sam i itunes-e, ali ga uopće ne prepoznaju. plizz nek mi neko pomogne ako moze, ak' ne svjedno thnx. cheers!
Odgovori uz citat
. U tome je i bio problem, što ga itunesi nisu prepoznali. A sad je još veći, jer mi pokazuje da nema glazbe, a u statistici pokazuje da je zauzeto 2 gb
. izgleda da ću morati deinstalirati itunese i formatirati ga. dobro bi mi dosao kakav tutorijal kak se to radi bez itunesa (za svaki slučaj)

Bookmarks