isti problem sam i ja imao. otisao ti je joystick. zakljucaj tipkovnicu i vrti joystick malu u lijevu, malo u desnu stranu. to ce pomoci na jako kratko vrijeme (bar meni je), a kad vise ni to nije radilo, odneo sam ga u servis
ovako...skuzio sam da mi neradi bas najbolje joystick na mobu-k800 i otiso pod servisne testove(ak znate otic do toga) i pod tipkovnicu..naime kad joystick pomaknem dole pokaze mi se ko da sam ga pomaknuo dolje desno...onak nakoso strelica...a nekad 1:5 pokaze da sam dole..probam ja dolje ljevo pomaknut joystick pokaze dolje ljevo-dakle to je ok..sad ja mislim da mi je joystick skoro uredu neg da ga soft hebe...krivo prepoznaje..ili je cak ipak joystick...neznam,sta vi mislite?-e da i jos sam mislio kad bi bio neki pech s kojim bi upravljo kontrolama tipka i stavio da dolje desno znaci dolje sve bi bilo savrseno
isti problem sam i ja imao. otisao ti je joystick. zakljucaj tipkovnicu i vrti joystick malu u lijevu, malo u desnu stranu. to ce pomoci na jako kratko vrijeme (bar meni je), a kad vise ni to nije radilo, odneo sam ga u servis
iPhone 5s 16 GB
To sa joystickom je sveopce prisutan problem na svim SE-ovim koji nazalost isti imaju.
Potrazi po forumu, ima raznih (polu-)rjesenja za ovo (neovisno o modelu).
Neki predlazu "razgibavanje" (ovo sto imatic predlaze), neki ispuhivanje, neki podmazivanje sa WD-40, neki flashanje softa...
Joystick na mom K810 zasad funkcionira odlicno (kuc-kuc po glavi... ovaj, u drvo), nadam se da ce tako i ostati.![]()
Bookmarks