Kakve veze ima ekonomska razvijenost sa provođenjem zakona? Da imamo dobre zakone koji se PROVDE! bilo bi nam puno bolje.
Par brzopoteznih:
- zašto bi "slavonci" morali uzgajati žito?!?! možda zato što oko njega ima najmanje posla, kada neće biti dosta para ionako će svi doći kukati državi...
- zašto se subvencioniraju brodogradilišta? Ako nešto ne donosi lovu, onda se time ne baviš
- Bog je sebi prvo stvorio bradu, no onda se pozabavio i ostalima
- rekao bih da ovdje nitko nije kompetentan raspravljati o EU jer nitko nema pojma(uključujući i mene, pa se ne bih štel miješati) ovi koji nas u eu trebaju uvesti su nesposobni, pa hoćemo li otići još više u banani u eu ili bez eu je tak svejedno, jedino me veseli što ta eu može vršiti pritisak i dovesti tu i tamo neku sitnicu u red, jerbo to kad nas nitko nije u stanju
Uglavnom, slažem se sa svim što je Drug Mile rekao, a ponajviše sa njegovim BMK stavomidemo dalje!

(uključujući i mene, pa se ne bih štel miješati) ovi koji nas u eu trebaju uvesti su nesposobni, pa hoćemo li otići još više u banani u eu ili bez eu je tak svejedno, jedino me veseli što ta eu može vršiti pritisak i dovesti tu i tamo neku sitnicu u red, jerbo to kad nas nitko nije u stanju
idemo dalje!

Bookmarks