Prikazujem rezultate 1 do 25 od 121

Threaded View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
    ne brinem se ja da oni nemaju interes.
    itekako ga imaju i itekako smo im zanimljivi.nase nekretnine,more i slavonska zemlja su im jako zanimljivi i vrlo iskoristivi plus sto smo im plodno tlo za ona jeftina sranja koja nam uvaljuju(meso i mesne preradjevine najvise)).
    Radi se o tome da je Hrvatska premala da bi cijela EU imala neki poseban interes.
    Pogotovo za to meso o kojem govoriš, jerbo broj usta koja će to jesti, ne prelazi broj usta u jednom kvartu u Istambulu. Ta stavka je zanemariva ako se promatra u globalu.

To što će se dio penzionera iz Norveške ili Njemačke preselit na našu obalu, nije neki strateški interes, pogotovo u kontekstu novih zabrana gradnje na obali. Turistički potencijali su u interesu određenim "malim" igračima iz Austrije i Njemačke i to je to.

Inače su ljudi vični paušalnim ocjenama, tipa "imamo mi ovo ili ono".

Slična stvar je sa ZERP-om.

Sad se vidi da je isti proglašen isključivo radi potrebe prikupljanja bodova određene političke grupacije u datom trenutku. ZERP je mrtvo slovo na papiru, koje će nam još više otežati put u EU.
    E sad, da taj ZERP ima nekog smisla, onda bi se i isplatilo za njega boriti u pregovorima s Bruxellesom.
    Da mi imamo neku strategiju razvoja ribarstva, gradnje novih tvornica za preradu ribe, osigurane novce za gradnju nove flote, onda bi taj jebeni ZERP imao smisla. Ovako je samo jadni pokušaj prikupljenje jeftinih političkih poena.

EDIT

Samo još nešto. Eto kakvi smo, moram spomenut i Pelješki most koji će se graditi isključivo radi potrebe tzv. "građevinskog lobija". Imaće "Konstruktor" i Žderć posla par godina i dignut će kesu na teret poreznih obveznika. Sanader će usput dobit nekoliko stotina tisuća glasova više. A to što ću ja iz svog džepa financirat nešto što će 20 i kusur godina donosit gubitak, zaboli njih qurac. I onda je najfascinantnije kako raja to oklako popuši.
    Zadnji uredio Drug Mile : 16-01-2008 u 11:46

Slične teme

1. Iste grafičke drugi proizvođači
    By informer in forum Stolna računala
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 04-07-2007, 20:26
  2. Neupućeni građani u raljama T-COMA
    By koccolino in forum Fiksni operateri
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 11-03-2007, 22:19
  3. Neupućeni građani u raljama Optime!
    By Hamanu in forum Fiksni operateri