ma polifone melodije su uglavnom na svim mobitelima jos uvijek u ku**u; bar meni...
A to sto se tice tih podataka o sms-u; provjeri dobro (probaj skrolati gore-dolje), mozda ti pise i broj i ime pod kojim je zapisan taj broj u imeniku. Kuzis, mozda imas oba podatka, a ako ne, onda je to velik propust koji ce sigurno rijesiti u novoj verziji fw-a...
Ma klinac NIGHT VISION... Kada je slabije osvjetljenje, otvor blende je duži i onda slika dobije zelenkast ton. To me užasno živcira. Evo dvije normalne slike po danu:
A kak se poruke pišu s obzirom da su tipke jedna do druge????
Mislio sam uzeti t630, al mi se ovaj nekak više sviđa!
Mislim......... t630 vjerojatno ima više funkcija, al to mi i nije sve tak bitno..... Kaj vi velite?
i ja sam imao problem. t630 ili st60. i vjeruj mi nisam pozalio osim jednog. sto siemens u zadnje vrijeme proizvodi mobitele zbog kojih treba obavezna garancija
tak mti je sve jedno. dode ti opet na isto. najboilje ti je uzet mob prek firme. ja da sam na tvom mjestu bih otiso u neki ducan koji ovlasteno prodaje siemens uredaje i uzeo mob preko firme i to je to. nemoras unlockat (gubit garanciju)
Bookmarks