mislim da cx65 i m65 imaju za sad garantnu prodaju![]()
onda bi si kupio jedan tek toliko iz fore........
mislim da cx65 i m65 imaju za sad garantnu prodaju![]()
još kad i s65 dođe i uklopi se s cijenom
siemens će zaokupirat hrvatsko tržište.......
e da, taj s65 mi izgleda tako primamljivo...
maraschino - PTICICA
Jeste li čuli da je CX65 povućen iz HTMobile ponude zbog greške u softveru.![]()
Ovi moji u Siemens servisu negiraju tvrdnju... :-X
Mislim da se S65 neće uklopiti cijenom u HRV tržište...Poslao: damgol
još kad i s65 dođe i uklopi se s cijenom
siemens će zaokupirat hrvatsko tržište.......![]()
To je mrak mobitel sa svim mogućim funkcijama plus 1.3 MPix integrirana kamera...![]()
I sigurno visokom cijenom
Meni je M65 mrak
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
I SX je mrak mobitel, pa se uklopil s cijenom!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja sam gotovo siguran da pocetna cijena s65 nece biti prevelika, a ta nesto visa cijena ce relativnbo brzo pasti kao i svakom siemensu...
maraschino - PTICICA
...di si to čuo...i danas sam bio u gradu te otišao u HT centar...pitam jel imaju CX65,kaže nemaju,čak nisu ni čuli za njega...svašta...Poslao: Stile
Jeste li čuli da je CX65 povućen iz HTMobile ponude zbog greške u softveru.![]()
Ovi moji u Siemens servisu negiraju tvrdnju... :-X
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
2Eminem: Rekli mi u HT centru na Iblerovom trgu (ili u Vukovarskoj, ne znam točno)...
U Siemens shopu je cijena 2000kn, ali je danas povućena jer je navodno prevelika... Za djelatnike je cijena 1727 kuna i sutra ću imati CX65 u rukama pa da malo vidim kakva je to pila...![]()
Imate C65 u Simpi po 1400 kuna.
@davor
oni govore o cx65 a ne o c65...
maraschino - PTICICA
Ma znam ,čisto za informaciju.
Na koju proketu foru oni na web stranicama imaju cx65 s već definiranim cijenama ako ga u HT centrima uopće nemaju, pa da nisu čak ni čuli za njega? Što izvode?!
Ja kupio CX65. Sada mi se puni. Ne mogu čekati još 2 sata...![]()
![]()
pa zucni kak ti se cini mob
...ajde,da čujemo prve komentare na mob...
ajde da i mi saznamo nesto iz prve ruke![]()
maraschino - PTICICA
Ah, dečki... Šta da vam kažem? Bilo bi možda lakše da vi postavljate pitanja. Mobitel mi je prekrasan i ima puno opcija. Nisam još ni do pola došao sa pregledom opcija. Display je kvalitetan i slike na njemu izgledaju odlično. Slike na kompu su nešto lošije od onih slikanih sa S55, boje su zasićenije i nekada nisu realne (ali zato ima opcija namještanja bijelog i Photo Editor u CX65). Može se i brightness mijenjati prilikom slikanja.
Video snima i zvuk, clip je do 11s, a rezolucija je slaba (ne znam točno kolika je).
Melodija se ne može pridjeljivati svakoj osobi pojedinačno, nego samo grupi (ostalo od starijih modela).
Moguće je animirati wallpapere, ali animacija radi sve dok se svjetlo ne ugasi. Animirani screensaveri naprave jedan loop i onda stanu (ne sviđa mi se to).
Dinamic light svjetli non-stop kada je opcija uključena, a prilikom poziva, SMS-a ili nekog drugog eventa postoji oko 8-9 različitih frekvencija svjetljenja tako da se prepozna koji je event došao.
Šta još? Ne znam... Pucajte pitanja...
kuulčina. za tu lovu dosta.
...to sam i očekivao...mob me stvarno zainteresirao,više nego sadašnji M55 kad sam ga htio kupit...morat ću ga negdje isprobat...al kupit ću M65 definitivno...
...a kad ga malo bolje upoznaš,javi neke bugove(ako ih ima),da znamo...
...reci,kakve su tipke,glasnoća zvučnika i jel istina da nema glasovno biranje i upravljanje...
dobro, istina je da nitko od nas nije ni ocekivao nesto puno vise, ipak je to nekakva c klasa, a to je jos uvijek tzv entry klasa...
mislim da ce se dobro prodavati...
maraschino - PTICICA
Tipke su odlične, glasnoća melodija jako dobra, samo nisam baš nešto zadovoljan kvalitetom polifonih melodija. Ne znam... nekako su mi čudne... Glasovnog biranja nema...
Zablokirao nije još niti jednom, samo je kamera javila grešku kada sam htio snimati po treći put video clip. Problem riješen gašenjem i paljenjem moba...
Kada slikam, ako stavim brightness na max. (+3), slika je zelenkasta i takva ostaje dok se kamera ne ugasi i ponovno upali. Ne znam jeli to bug ili feature...
I još nešto... U ulaznom spremniku SMS-ova, lijepo piše ime i prezime osobe koja mi šalje SMS, ali kada poruku otvorim, napiše se datum, sat i BROJ MOBITELA, a ne ime osobe koja mi je poslala SMS te slijedi poruka... Hmmm... Vjerojatno neki propust.
Bug: Glasnoća SMS tona se ne može podešavati... Bit će ispravljeno u sljedećem FW-u.
...malo poveći problemi,ali bit će bolje...
Bookmarks