Pitao sam za dekodiranje kod čovjeka koji se time bavi i rekao je da se još ne može otključati.
Malo sam prošvrljo searchom i nisam našao ništa o otključavanju 2630..
Želio bih, jel, otključat 2630. U onom topiku sa security mastercodom nisam našao ništa za 2630, a kad upišem imei u jedan od generatora ne prihvati mi kod mobitel.
No, možda ja tu nešto krivo radim jer se nikad nisam bavio otključavanjem mobitela, pa ako bi me netko mogao malo bolje uputiti.. bio bih vrlo zahvalan
Mreža je TMobile (099)
IMEI postam ukoliko je potreban nekome da mi pomogne![]()
Pitao sam za dekodiranje kod čovjeka koji se time bavi i rekao je da se još ne može otključati.
Aah, šteta
Hvala na odgovoru![]()
Pozdrav ekipi na forumu.
Trazio sam sa search-om i nasao jedno ovako pitanje postavljeno u 1. mjesecu ove godine,zanima me kakva je sada situacija sa otkljucavanjem navedenog modela. jel se da sta kod kuce odraditi ili kod majstora. te koje su cijene.
zahvaljujem na smjernicama i pozdrav.
Ništa od njegog otključavanja kod kuće. Kao i većina novih Nokia (ako ne i sve), može se otključat putem boxa (npr kod lokalnih unlockera, cijene su oko 40-50kn). Za otključavanje ne bi trebao biti problem naći unlockera jer je podrška za te modele vrlo raširena.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
hvala na informacijama
Steta kaj su krive
2630 se moze otkljucati ali u ZGB neces naci nikoga ispod 100kn da ti to napravi....ekipa koja je u tom poslu ce ti objasniti zasto je skuplje....
![]()
Zadnji uredio Inovator : 15-06-2008 u 23:58 Razlog: oglasi na PM...
Bookmarks