= Citat = Izvorno postao bkdidi Pregledaj post
U Vemilu na Vrbanima, sam dobio odgovor "ne možemo ga upalit jer kad ostane taj zadnji kako ćemo ga prodat?"

U Tehnomaxu u king crossu je lik rekao da ne smije, ali da ima litijsku bateriju bi mogao (gledao sam canon S5 koji ima normalne bat), ali ovako ne može... kakve su to fore?

Otici cu do Peveca na Žitnjaku, pa ću pogledat ako tamo daju.
...stvar je do prodavača - ali i do šefa prodavaonice...

...ja osobno npr. pokušam pokazati ljudima ono što će kupiti (ako kupe ), ali jedino ako je šef dobre volje ili ako ga nema...jer:

1. to oduzima dosta vremena, pogotovo ako u prodavaonici ima puno ljudi, a rade dvojica ili si sam...a još ako, uz to, imaš ostalog posla ...
2. koliko sam upućen - nigdje nije naznačeno da se uređaj MORA UPALITI I ISPROBATI prije prodaje/kupnje - to je stvar do trgovine i prodavača - zato se daje rok povratka robe u slučaju da je neispravna - da se kod kuće isprobaju funkcije i PROČITAJU upute...
3. što ako kojim slučajem uređaj ispadne potencijalnom kupcu - ajde dokaži da ga je kupac prije toga držao i rukovao s njim a ne prodavač

...mislim, ima dosta toga s čime se srećeš i znam da, kao kupac, rado bih također nešto isprobao prije kupnje...ali postoje eto bar ta tri min. razloga zašto prodavači i šefovi brane u nekim trgovinama isprobavanje aparata...