logicnoAli evo postavio sam se iz pozicije covjeka koji nije znao puno o temi a htio sam sto vise podataka dobiti o temi, i to po mogucnosti na jednom mjestu.
Posto je ovo forum posvecen vecinom komunikacijama i mobitelima ucinilo mi se logicnim da ima takav podforum, jer je rijec o "fenomenu".
Konkretno, puno je tema o kojima bi se dalo raspravljat u samo ovom jednom uredjaju, spomenut cu samo neke, na vecinu sam vec nasao odgovor, ali probat cu docarat sirinu podrucja...
hardware samog uredjaja ( manje vise vecini nepoznanica ) mogucnosti otkljucavanja i koristenja u HR ( na raznim verzijama firmware-a, vrste otkljucavanja, turbosim, stealthsim...) jailbrejkanje, 3rd party aplikacije, ( sorceovi sa aplikacijama, izbjegavanje "zlocudnih" apps) installeri, tweakovi i podesenja u sistemu ( npr. kako iskljuciti edge na nekim verzijama, itd, itd )
ima tu puno toga, mozda bi se ekipa vise zainteresirala za temu kad bi postojao konkretan podforum.
Uglavnom moj prijedlog stoji koliko god bio smislen ili besmislen.![]()

Ali evo postavio sam se iz pozicije covjeka koji nije znao puno o temi a htio sam sto vise podataka dobiti o temi, i to po mogucnosti na jednom mjestu.

Bookmarks