ja sam prije sam sebi radio teme pomoću skin studia za windows blinds, ali ako želiš mijenjati samo pozadinu u my computeru, možda bi taj program bio previše.
zanima sljedeće:
1) kako stavit unutar my computer-a u pozadinu staviti neku sliku jer mi ja već dosadno gledat bijelu pozadinu
2) postoji li možda neki plug-in ili možda u opcijima koji bi mi omogućio otvaranje foldera u tabovima (znači kao u browserima)
to bi bilo to zasad
ja sam prije sam sebi radio teme pomoću skin studia za windows blinds, ali ako želiš mijenjati samo pozadinu u my computeru, možda bi taj program bio previše.
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
ma htio bi ako je moguće da svaki folder ima drugačiju sliku u pozadinu ako je moguće
hmmm, sad se slabo sjećam, ali mislim da nemožeš ić baš tako u detalje. možeš mijenjati boje, dodavati neke slike koje su u winzima po defaultu, ali sad da baš možeš ići toliko, ne znam baš, jedino ako imaš full program možda...
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Ako imas stroj od kompa onda to mjenjaj iako ti nebi preporucio jer kasnije dodje do neki komplikacija barem je meni tako bilo. iako je to lijepo za izgled
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
možeš možda krompirko popravit program koji je u raru jer mi ga ne želi otvorit. kaže da neki dio nedostaje.
ma ideja mi je pala kad sam skino jedan file i extractam ga kad ono pozadina je neka abstract slika bila.
ako os promjenit pozadinu u folderu, onda mozes slijedit ovaj tutorial
http://perishablepress.com/press/200...ages-in-winxp/
tad kad promjenis onda ce svatko vidjet tu pozadinu... npr. snimis cd i kad netko otvori custom pozadina
samo malo... sta se time dobiva... kada se otvori folder postoji neka pozadinska slika???
opala... mene samo zanima jos da li se to moze kako snimiti na instalacioni CD WinXP... tako da kad install windows i to automatski postoji...???
evo ja sam skinia ovaj gore prog radi sve ok je...
Zadnji uredio tnt_tunja : 09-01-2008 u 16:30
###1410989180026
Pa stavio ti je gore pod 2. program za tabove. Ja sam ga instalirao(QTTabBar.exe), restartao i ne vidim nikakve promjene. Koji file iz onog foldera treba pokrenuti da bi to radilo?
ja sam napravio sve po uputama... al sam to dobio samo na onom folderu nakojem sam to radio....
moze li se napravit pa da radi odjenom na svim
###1410989180026
Bookmarks