nakon treceg koraka koji patch da stavim onaj koji sam napravio qmakerom i zatim sa xs++ ubacim custom koji sam ubacivao kada sam ga prvi put flesao i kada stisnem lijevo ** lijevo sto treba pisati kod mene pise zakljucano mnc2
nakon treceg koraka koji patch da stavim onaj koji sam napravio qmakerom i zatim sa xs++ ubacim custom koji sam ubacivao kada sam ga prvi put flesao i kada stisnem lijevo ** lijevo sto treba pisati kod mene pise zakljucano mnc2
Zadnji uredio dsakota : 05-03-2008 u 22:16
idem ubaciti sve novo stavicu novi fles i ponovo probati otkljucati mob,i od kojeg moba mogu staviti fles k810i i w800 jesam li u pravu
hvala gospodine ravilov kada ga flesam javicu rezultat.![]()
![]()
s obzirom da sam pratio ovaj tutorial step by step cudi me da mi nije uspijelo to sto sam htjeo. Znaci napravio sam bas sve kako je u tutoriajlu za unlock mreze i jednostavno nece. Ja ubacim tele2 karticu unutra (inace se radi o K800i red CID52), i ne radi,a stavim tmobile unutra i radi, tj.zakljucan je na tmobile.. kako to sredim ?
EDIT: rijesen problem, morao sam napraviti onaj simlock.vkp patch. napravio sam ga,ubacio i sad radi!![]()
Zadnji uredio raf180 : 07-03-2008 u 02:58
rijesio sam problem patcha,nije mi bio dobar unloc patch,u svemu mi je nesebicno pomogao clan MASVA, i ovom prilikom mu zahvaljujem hvala
Bookmarks