U tele2 imaju ponudu nokije 6120 classic za 1435 kn i SE W880i za 1595 kn pa prije nego što kupim htio sam vidjeti što vi mislite (meni se nekako više sviđa ova nokia zbog symbiana).
U tele2 imaju ponudu nokije 6120 classic za 1435 kn i SE W880i za 1595 kn pa prije nego što kupim htio sam vidjeti što vi mislite (meni se nekako više sviđa ova nokia zbog symbiana).
6120
+symbian (ako ti stvarno treba)
w880
+dimenzije
+kvaliteta/materijali izrade
+trajanje baterije
+kamera
+velicina
Dakle po meni je w880 bitno bolji telefon ali ako ti treba i zelis symbian onda nisu ni usporedivi...
Moj glas za w880 jer mi symbian stvarno ne treba, a po ostalim stvarima je SE bolji![]()
Ne znam kakva je kamera na nokiji, ali kod ovog SE-a je dosta loša + nema AF..
imao sam prilike koristiti nokiu, sve osim kamere i dosta je dobra ovako na prvi pogled, dizajn + specs ali me se više dojmio w880 pa dajem glas za njega jer sam ga koristio dosta dugo....
- dizajn
- jako je tanak
- walkman player
- 1GB kartica uključena u paketu
- display je odličan
Jedina mu je mana vanjski zvučnik koji nekako loše i nerealno odzvanja..
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
da slazem se sa ovima iznad mene.... i ja bi prije uzeo w880 (vjeran sam sony ericssonu nekoliko godina) jer je ljepsi, 1gb, walkman....i ne treba mi symbian....
----------Sony Ericsson----------
Što se tiče walkman funkcije na SE kao i memorije baš mi i ne trebaju jer imam sony mp3 s 4 GB i odlične sennheiser sluške pa glazbu neću slušati preko slušalica na mobitelu nego preko zvučnika, a koliko sam čuo w880i baš i nema dobar zvučnik (za nokiu ne znam).
A ovaj symbian OS nisam nikada imao prilike vidjeti iz prve ruke ali mi se čini zanimljivim.
A za ovih 200 kn razlike mogu kupiti 2 GB karticu![]()
Zadnji uredio 17RazoR71 : 08-01-2008 u 21:31
Ako namjeravaš slušati muziku preko vanjskog zvučnika na w880 onda ti i nije za nekakvu preporuku jer je zbilja loš, ne znam kakav je na nokiji....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
auu..ja bi bez razmisljanja isao na w880,vec se ponado da padaju cijene u ducanu, a ono pretplata vidim..iskljcivo zbog ne-debljine mobitela, pa ima ok funkcije,makar su zvucnik i kamera banana skroz...pa ce tebi mozda bit korisnija nokia
bio nekad oglas...
ja bih uzeo 6120 jer je ipak kompletniji mob sa symbianom i nizom cijenom.jasno je ako symbian ne treba,onda W880.
usporedba kruskaka i jabuka...nemoguce ovisi samo o tebi sta ti treba jer 6120 je symbian a ljudi kojima treba symbian nece se ni dvoumiti zato tebi predlazem w880...
Bookmarks