...HTmobile...
Evo, upravo pročitah na Mobilovom home pageu. Od 1. kolovoza pretplatnici Croneta (osim Tarife 60 i još nekih) plaćati će jednu SMS poruku 35 lipa (+ PDV, pretpostavljam). Super im je taktika za privlačenje novih korisnika. Em što je sabotiran pokušaj ulaska trećeg operatera, sad su se drznuli ovako nešto napraviti. Svaka čast!
(Drop dead!)
...HTmobile...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pisalo je da poskupljuje, jer bi moglo biti da je 35lp sa PDV-om.
to monopolisti žele zaraditi još koju kunu više prije nego se
pojavi novi operater.....fakat su jadni.......užas
jel to sam za one kaj su na pretplati
da
Strašno. Svi cronetovci bi u znak protesta trebali preći na Vip. To bi bilo baš lijepo za HT![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
steta kaj nisam ostao na vipu ionak ne zovem nikog osim kad mi je hitnom, a poruka posaljem preko 15-20 dnevno
"Svi cronetovci bi u znak protesta trebali preći na Vip. To bi bilo baš lijepo za HT "
Iskreno receno, katastrofa je to poskupljenje jer cemo vise platiti, ali nije mi jasno zasto nitko ne spominje da HT jos uvijek ima nize cijene SMSa od VIPa za pretplatu.
Pa VIP ima cini mi se za pretplatu 0,40 KN, a HT 0,35.
Pa dajte ljudi pogledajte cijene VIPa i HTa. VIP je ipak skuplji. Samo vi predjite na VIP. Ja jos necu!![]()
Uuuu. Pazi. 0.05 lipa je jako velika lova zbog ćega bi ja trebao preći na CronetPoslao: Gonzales
"Svi cronetovci bi u znak protesta trebali preći na Vip. To bi bilo baš lijepo za HT "
Iskreno receno, katastrofa je to poskupljenje jer cemo vise platiti, ali nije mi jasno zasto nitko ne spominje da HT jos uvijek ima nize cijene SMSa od VIPa za pretplatu.
Pa VIP ima cini mi se za pretplatu 0,40 KN, a HT 0,35.
Pa dajte ljudi pogledajte cijene VIPa i HTa. VIP je ipak skuplji. Samo vi predjite na VIP. Ja jos necu!![]()
Ako se ne varam je 35 lipa bez PDV-a (s PDV-om 43), a na VIP-u 40 lipa s PDV-om.
da i ja tako mislim ht je poznat po tome da izražava
svoje cijene bez pdv-a..........
Da to nema nekakve veze s onih 2 milijarde (mislim da su bile milijarde) kuma kojima se treba nafilat proračunski manjak? Ili su to pak očajnički potezi prije pojavljivanja trećeg operatera, za kojeg opet čujem da će ipak biti.
Dark varaš se ali ovisi o tome jel imaš vip.SEND ili vip.CALL. S obzirom da ja šaljem hrpu sms-ova imam ovaj prvi. Preko dana je 40lp, vikendom 31lp a vip friends 22lp cijelo vrijeme
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Pa vip.SEND ili vip.CALL nisu pretpalte. Cronet je poskupio SMS za pretplatu, a VIP za pretpatu ima 0,4 KN za SMS!Poslao: Hrc
Dark varaš se ali ovisi o tome jel imaš vip.SEND ili vip.CALL. S obzirom da ja šaljem hrpu sms-ova imam ovaj prvi. Preko dana je 40lp, vikendom 31lp a vip friends 22lp cijelo vrijeme
Nova cijena SMSa od 1.8.04. za Cronet pretplatu biti ce 0,35 kn, SA PDVom! Sve cijene Croneta na WEBu su sa PDVom vec duze vrijeme.Poslao: Dark
Ako se ne varam je 35 lipa bez PDV-a (s PDV-om 43), a na VIP-u 40 lipa s PDV-om.
Sada da ne pokrecemo raspravu po XXXXXX ti put tko je bolji VIP ili Cronet, samo sam htio napisati cinjenice, a to su da je 0,35 kn za SMS jos uvjek manje od 0,40 kn koje ima VIP, da su obe cijene s ukljucenim PDVom i da je poskupljenje SMSa samo za Cronet (pretplata).
Super bi nam svima bilo da su sve cijene nize i da imamo vise dobrih usluga, ali ce se to mozda promijeniti s novim, 3. ooperatorom.
ma na VIP.send 40lp poruke, a vikendom i od 19-7h 0.29lp poruke. a na simpi 43 lipe CIJELI DAN I CAK NEMA POPUSTA, ali pozivi SU JEFTINIJI vikendom i od 19-7h, ALI KAJ CE MI TO KAD ZOVEM SAMO KAD JE STVARNO HITNO
No dobro, nećemo se opet svađati tko je bolji.
svak ima svoje prednosti i nedostatke
Bookmarks