nemogu se odlučiti...jedino što me odbacuje od w960 je TS...pomagajte
--------------------------
dodano: 18/01/2008
Nova/ista dvojba
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=729632#post729632
nemogu se odlučiti...jedino što me odbacuje od w960 je TS...pomagajte
--------------------------
dodano: 18/01/2008
Nova/ista dvojba
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=729632#post729632
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 19-01-2008 u 01:10
★★★★★
Ovisi o tome što želiš imati kod mobitela. Ako želiš imati vrhunski mp3 player i relativno tanak uređaj- uzmi w960. Ako želiš imati veoma pristojan mp3 player (no ne tako dobar kao kod w960) i sve današnje integrirane funkcije integrirane u jedan uređaj- onda uzmi n95 8gb.
Moja preporuka: n95 8gb.
Sa nešto slabijom kvalitetom zvuka ćeš se moći pomiriti- nema neke velike razlike. Ja osobno, kada bi imao novaca za n95 8gb, ne bi ni pomišljao na w960- bez razmišljanja bi uzeo n95 8gb
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Neznam na što ciljaš tako da N95 8GB ti ima GPS pa možda ti je to prednost ako ti što znači, dok W960 nema niti ne dolazi s GPS modulom (mislim)
Naravno n95 8gb jede SE w960 u svim funkcijama(kamera,zvucnici,ekran koji je veci,ts je nekom mana nekom prednost,za mene je mana)
W960 nije dorastao mogucnostima koje pruza N95 8gb.jedina prednost koju ima je touchscreen i slusanje glazbe preko slusalica,u cemu je SE tradicionalno bolji.
u svemu ostalom(kamera,GPS,zvucnici,ekran,video)Nokia je bolja.
Jest da sam SE fan ali ovdje je očito da je nokia puno bolja od sony ericssona..Jedina prednost SE-a je cijena u odnosu na ovu nokiu..ostale stvari su ipak na strani nokie i to:
- veći i po meni kvalitetniji display
- 3.5 mm konektor
- gps modul
- puno bolja kamera
- kvaliteta muzike jer ima DSP chip (digital sound processor)
Bez obzira što je 960 glazbeni telefon, nokia ima ovaj chip što joj daje bolju kvalitetu reprodukcije same muzike, dok SE nema i to ga uzdvaja iz ove klase..
@vepar, SE ima bolje slušalice ali ako bi te iste HPM-70/82/90 stavili u nokiu, onda bi se osjetila razlika u to sam siguran..
Dakle, dajem glas za nokiu..
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
trenutno imam običnu n95 i za ovu od 8gb imam lovu jer ovu obicnu cu dati starome neka radi što želi...iako bez symba sad mob nemogu zamisliti više i uz te sve cool aplikacije ....SE ima uiq to sam imao na p990 i zamrzio sam TS i uiq ali eto po cjenovnom su rangu jednaki ali trebalo mi je još da me vi posavjetujete...
još jedno pitanje da li se iplati dati 50€ više za "mobis" jamstvo?
★★★★★
Bez razmišljanja uzmi ovaj telefon....
Ako se ne varam, nokia ima i dva stereo zvučnika, jel? Ako je tako, pusa bo-bo SE!![]()
![]()
Ako imaš lovice i ako misliš imati tel malo dulje vrijeme a ne ga frnut nakon par mjeseci, daj još tih 50 oera za gar i miran si..
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
kod mene ti se to nikada nezna....mogu ga imati pola godine a mogu ga imati mjesec dva...ali mislimd anemam više niš bolje za kupiti..osim n82ili ne
★★★★★
definitivno su N95 8gb i i N82 najbolje sto se trenutno moze kupiti(symbian platforma),a W960 sigurno nije u tom rangu.
volim podjednako i SE i Nokiju,ali mislim da je trenutno Nokija u debeloj prednosti.
kupljena je n95 8gb
tako da može lock
★★★★★
pozz svima
vidim da je nokia bolja po nekim funkcijama od se-a ali imam jos par pitanja
1.)koji mob je brzi
2.) koja je rezolucija video kod ovih modela i dali je dobar touchscreen na w960
3.) koji symbian je jednostavniji za korištenje
Bookmarks