ovako ja imam dvije tastature spojene na PC--- jedna je bezzicna i spojena je preko onog adaptera u usb i mis je isto tako bezzicni a on je takodjer spojen u onaj utor za njeg... a ova druga tastatura mi je spojena u onaj takodjer utor za tastaturu... mislim da se to zove PS/2ja bi zelio nastimati da mi rade lampice na ovoj sto nije bezzicna ako je ikako moguce...AMI bios... to mi nesto zvuci poznato... da to nisu slucajno one dvije vrste biosa... ona jedna ima onih negdje oko desetak kao pojmova koji vode dalje...pet na lijevoj pet na desnoj strani...a ona druga ima nesto poput kartica na pocetku slike??? je li to ili sam pobrkao???@lilida li znas kako se to moze nastimati baj d vej i u mene se upali ona lampica od misa... al to kad je ja aktiviram nekim dugmetom na misu... al to je zato sto mis radi na baterije...Da li neko zna kako se to moze nastimati... ne znam da li ce sta pomoci ali maticna ploca je u mene Asus p3b-f...po meni je logicki da to ima veze sa maticnomQUOTE - Kod mene nemre vratit ni iz S3Kod mene nemre vratit ni iz S3A sta je to S3???

Bookmarks