Da te sada malo potresem po pitanju E61i, nedavno je stari sebi produživo pretplatu i razmišljo je šta uzeti i covjek iz t-mobile mu jer reko da ne uzme E61i jer je nedavno kao navodno cjela pošiljka koju su ljudi kupili završila na servisu.![]()
Da te sada malo potresem po pitanju E61i, nedavno je stari sebi produživo pretplatu i razmišljo je šta uzeti i covjek iz t-mobile mu jer reko da ne uzme E61i jer je nedavno kao navodno cjela pošiljka koju su ljudi kupili završila na servisu.![]()
Vidiš, to nije dobro...
ali pošto ima garanciju, onda nije to toliki problem...
samo da je u mobisu ne srede "po propisu" (što piše moby-u u potpisu)!
da li možda znaš zbog čega su završavale na servisu? soft ili hw ?
nekako sam imao sreće, pa sa mobitelima nikad nisa imao problema...
al šta sad, zapeo sam za taj mob...
jedno pitanje za sve: koji su vam nedostatci na E61i? (osim kamere)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
i mene zanima zašto su završavale na servisu...
ali mislim da znam jedan razlog:
naime, kad sam stavio sim karticu u mob i prvi put upalio mob, nisam mogao ući u izbornik. Stisnem tipku za izbornik i ne otvara ga. tipke za imenik i multifunkcijska tipka super rade kao i one soft tipke.
ako sam pak dugo držao otvorio bi mi se onaj task-manager.
Bilo mi je čudno, pa reko, ajde da prije prvog korištenje malo vratim sve tvorničke postvavke, utipkato *#7370# i mob se resetirao. kad se ponovo upalio, sve normlano radi...(dobra stvar je ta što svaki mob kad kupim, prvo vratim sve tvorničke postavke)
može biti da su ga ljudi zbog toga vraćali u servis...
ali od tog restarta radi ko bubica...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
jel postoji kakva mogucnost ili programcic za skrivanje file-ov i folder-a za nokiu E61i?
Molim Vas ime ili link?
Hvala
Bookmarks