Pa nisi mi odgovorio zašto su stari (zadrti) wm uzeri iritantni i zašto je većina protiv svega u wm-u (koja većina i protiv čega svega)?
Da li su iritantni stari wm useri, jer žele multitasking, mogućnost instalacije programa od kuda želiš gdje želiš itd.. ?
Još sam od ipaqa koji je imao 32 MB memorije koristio multitasking. I funkcioniralo je manje više ok. Zar je normalno da sada, kada uređaji imaju 512+ mb rama, a u budućnosti zasigurno neće imati manje, izbace multitasking? Isto vrijedi za ostale stavke zbog kojih su stari wm useri iritantni.
To da stari wm useri žele wm kao do sad je glupost. Nitko normalan ne želi da je wm kao prije. Ja želim (a mislim i većina korisnika) da je wm korak naprijed. Želim da ima svu funkcionalnost kao do sada, i više. Želim da puno bolje izgleda, da se brže izvodi. Da nije ograničen zbog ljenčina, gotovana i informatičkih analfabeta.
Kresanje funkcionalnosti zbog "dummy" usera je financijski isplativo, jer je većina dummy. Ali onda to više nije "smart" os nego "dummy" os. Zato se nadam da će postojati i wm7 professional, business verzija, prilagođena onima koji žele više.
I za kraj evo primjera dummy usera kojem bi zasigurno media edition bila odlična.
Ja ne želim da zbog takvih budu uvedena ovakva ograničenja. Ako me to čini zadrtim, iritantnim, ok. Takav sam. Ne mogu si pomoći.![]()

Bookmarks