ja zalutah u mobilnea vi tu
moram priznati da mi se sviđa wm7 iako je teški ripoff al ajde bar su se malo probudili iz letargije. Za vratom im android i iphone pa se malo uspaničili![]()
ja zalutah u mobilnea vi tu
moram priznati da mi se sviđa wm7 iako je teški ripoff al ajde bar su se malo probudili iz letargije. Za vratom im android i iphone pa se malo uspaničili![]()
pa ovo sto vidim na slikama cini mi se kopija iphone-a. Zalosno je da prije nisu pokusali malo neke stvari "ergonomizirat" a ne sad kad je "konkurencija" pritisla.
Uz gomilu nedostataka na iphone-u, mogu slobodno rec da je u nekim osnovnim stvarima zgazio wm vec sad.
al neka konkurencije, pokrenut ce se neke stvari na bolje.
Mislim da telefon sa kojeg se nije mogao poslati mms ili snimati video nema smisla uopče uspoređivati sa WM-om.
PREDATOR
ako si primjetio u mom postu pise da iphone jos uvijek ima gomilu nedostataka ( koji se nasrecu ispravljaju ).
Bez obzira na sve, ostaje cinjenica da vise manje sve sto je prikazano na ovim screenshotovima iphone vec ima, i tim zalosnije da wm mora kopirati nedoradjenu platformu
Kad pogledam ovaj browser, izgled, micanje lijevo, desno, ispada cista, ali cista kopija iphoneovog safarija.
Polako gubim nadu u Android, a iPhone se nece udomaciti kod poslovnih korisnika. Bar imam takav osjecaj
No polako gubim nadu u sve aktualne OS-eve. Svi se okrecu prema thumb-based navigaciji, sto nikako ne zelim, dok jedino Android ostavlja mogucnost proizvodacima da koriste i stylus ili klasicnu button navigaciju.
Nije los niti Nokijin Haptikos, no sve to opet ovisi o milijun stvari kako ce ispasti.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks