Hvala,hvala.Ima i mrvicu jednostavniji način od P2k tools-a,koji ja od početka koristim,i nikad nisam imao problema s njim. Dakle,program se zove Skins Manager 0.51 iliti Skiman. Nakon instalacije drivera za vaš Moto,upiknete kabal u nju i pokrenete program. On učita vas mobilni uređaj i skinove koji su već u njemu. Stisnete li tipku install,otvorit će se prozor s opcijama skina,koje (po meni) nije potrebno čačkat. Stisnete O.K i program vas pita za putanju podataka prema skinu. Browsate do foldera u koji ste na početku extractirali skin,te kad uocite .ski file odaberete ga i stisnete O.K. Program sam sve obavi,te na kraju,prilikom izlaska iz programa,program sam restartira mob,i sve je riješeno. Pravljenje foldera s nekakvim koliko-toliko preciznim nazivima i ostala cjepidlačenja nisu potrebna.
Skins Manager 0.51
S navedenim programom jednostavno možete i obrisati željeni skin,ali povedite računa o tome da ne brišete skin koji trenutno koristite,jer se može dogodit da brisanjem skina povučete i koji file koji će ugroziti stabilnost rada vašeg mobilnog uređaja.
Skinovi...?
Ukoliko se besplatno registrirate na ModMyMoto,imat ćete na raspolaganju sve živo za vaš Moto,a između ostalog i brdo skinova za V3. Uživajte!![]()

Ima i mrvicu jednostavniji način od P2k tools-a,koji ja od početka koristim,i nikad nisam imao problema s njim. Dakle,program se zove Skins Manager 0.51 iliti Skiman. Nakon instalacije drivera za vaš Moto,upiknete kabal u nju i pokrenete program. On učita vas mobilni uređaj i skinove koji su već u njemu. Stisnete li tipku install,otvorit će se prozor s opcijama skina,koje (po meni) nije potrebno čačkat. Stisnete O.K i program vas pita za putanju podataka prema skinu. Browsate do foldera u koji ste na početku extractirali skin,te kad uocite .ski file odaberete ga i stisnete O.K. Program sam sve obavi,te na kraju,prilikom izlaska iz programa,program sam restartira mob,i sve je riješeno. Pravljenje foldera s nekakvim koliko-toliko preciznim nazivima i ostala cjepidlačenja nisu potrebna.

Bookmarks