Poslovnjaci imaju novaca za pravu stvar (13 incni laptop za 20k kuna). ovo ce kupovati ljudi kojima to nije primarni komp nego nesto samo usputno.
Poslovnjaci imaju novaca za pravu stvar (13 incni laptop za 20k kuna). ovo ce kupovati ljudi kojima to nije primarni komp nego nesto samo usputno.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Vijest iz mikronisa:
Početkom veljače u našoj ponudi moći ćete pronaći računalo zbog kojeg ćete sigurno poželjeti osobno doći u naš dućan! Radi se o revolucionarnom prijenosnom računalu tvrtke ASUS razvijenom u suradnji sa tvrtkom INTEL. ASUS Eee PC je prijenosnik koji spada u kategoriju "subnotebook" računala. Glavne karakteristike ovog uređaja su težina od 0,92 kg, 7 inčni ekran rezolucije 800x480 piksela, 4GB SSD (solid-state drive), Linux operativni sistem koji se "podiže" za dvadesetak sekundi. Također moguća je i instalacija Windows XP operativnog sistema. Cijena uređaja će biti samo 2399 kuna!
http://www.mikronis.hr/shop/
da i to ti je sta kazes.
ipak me zainteresirao, malo sam dublje isao guglat o njemu. nakratko sam zagrizao, cak se dvoumio da da kupim. no.. meni ipak ovo netreba, trebam pravi laptop u biti skoro desktop pc replacement.
za jedno 5 godina ce stancati laptope ovakve velicine sa konfiguracijom kakva je danas u jacim laptopima.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks