= Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
Genijalci u Bugu napisali da je to laptop za djecu

Nije normalno koliko vec hackova su ljudi napravili, od 3G modema do diskova i slicno. Pogledaj eeeuser.com.
ma ljudi u BUGU su kratkovidni moroni
to i je entry lvl UMPC, ima flash disk umjesto standardnog ( slično kao Zaurus) WLAN dosta toga....

Većini ljudi laptop nije glavno računalo, ovaj EEE ima aspolutnos ve što bi mogao poželjeti od ultra prijenosnika, ne mislim na njemu gledati HD filmove ili štajaznam crtati u autocadu, ali za nabrzinu složiti dokument, kad si na godišnjem prebaciti i mailati nekom slike.... ma milijardu raznih kombinacija mi se roje u glavi

ja ga naručujem ASAP, nek se javi na mail ako netko želi smanjit troškove poštarine 200 $ za ovaj stroj je BAGATELA

ah...zgodno ali sitno...mislim da če ovo nači svoje kupce među curama ili ljudima kojima su bitniji izgled i veličina nego performanse
Kao što sam rekao, rijetko kome je lap main stroj, laptop ima svoju svrhu koja nije brutalne performanse nego prenosivost, kad dođem kući imam deset puta brutalniji stroj nego ijedan živući lap (ajd osim alienware serije) ... ergo .... mogu se okladiti da ćemo ovakivh strojeva viđati masu kroz godinu dvije...